KOKKETRÆF PÅ MOLSKROEN

Søndag d. 21. marts 2021

Velkommen til årets store Kokketræf på Molskroen. Steffen Villadsen inviterer intet mindre end 5 af Danmarks fremadstormende unge kokkestjerner på Molskroen. En aften som på mange måder sætter fokus på den nye generation af topkokke. Kokke med stor passion og naturligvis med selve håndværket og smagen i fokus - men også hvor bæredygtighed og kærlighed til lokale råvarer er et fremtrædende element i madoplevelsen.

Vores gæster vil denne aften få en madoplevelse helt i særklasse.

Oplev smag, passion og kreativitet i skøn forening.

En unik chance for at opleve 6 topkokke inkl. Steffen Villadsen selv, og deres smag og kreativitet - på en og samme aften.

GÆSTEKOKKE - LINE UP

Francesca Parazzi: Assisterende køkkenchef på Michelin stjernede Marchal på Hotel D’Angleterre. En af de dygtigste kvindelige kokke i Danmark. Daglig leder af køkkenet på D’Angleterres restaurant og en fantastisk håndværker.   

Nicolaj Møller:  Årets kokketalent i White Guide. Solid fodfæste på Restaurant Tree Top, hvor han imponerer med visuelle serveringer i hans smukke køkken i trætoppen. Tidl. landsholdskok.

Yves Le Lay: Indehaver og køkkenchef på anmelderroste ”A Térre”. Tidligere Restaurant Nærvær, Søllerød Kro, Herman, Falseld Kro. 

Anika Madsen: Anmelderros for sin præstation på det nye Fasangården i Frederiksberg Have. Anika har fortid på Roxie, der høstede stor anerkendelse. Anika er garant for modig velsmag med inspiration fra verden.

Sylvester Andersen: Køkkenchef på Sølyst. En fortid på allerhøjeste niveau med mange år som souschef på AOC. Sylvester har stor kærlighed for naturen.

PROGRAM & MENU

kl. 18.00

Bobler & Snacks a la Molskroen

Præsentation af de 5 gæstekokke

6-retters Tasting Menu

Vinmenu 

Kaffe & Petit four

Pris kr. 2.995,- pr. person

Natbaren er herefter åben for drinks og cocktails

KOKKETRÆF INKL. OPHOLD

Book Kokketræf inkl.overnatning og Molskroens skønne morgenmad til særpris:

Special Offer: 3.695,- pr person

Booking på 8636 2200 - eller send en mail til molskroen@molskroen.dk 

Booking er kun gældende ved forudbetaling. Såfremt der til den tid fortsat er corona restriktioner fra regeringen, vil vi naturligvis refundere det fulde beløb for eventet.