MOLSKROENS JULEBRUNCH

Lørdage og søndage fra d. 21. november

Lørdag kl. 9.00 - 11.00

Søndag kl. 9.00 - 12.00

Velkommen til årets store julebrunch på Molskroen - alle lørdage og søndage i den dejlige juletid. Julebrunch menuen er altid meget populær, så vent ikke for længe med at booke bord.

Menuen indeholder skønne kolde og lune delikatesser og specialiteter fra Molskroens køkkenchef, og runder af med hjemmelavede æbleskiver og julegløgg. 

Kig ind med familie og venner og nyd en hyggelig julestund med et frisk kig til havet.

Book på følgende datoer:

Lørdag og søndag d. 21. og 22. november

Lørdag og søndag d. 28. og 29. november

Lørdag og søndag d. 5. og 6. december

Lørdag og søndag d. 12. og 13. december

Lørdag d. 19. december

JULEBRUNCH MENU

Hjemmebagte morgenboller

Kanelsnurrer og croissanter

Friskkærnet smør fra Arla Unika

Hjemmelavede marmelader

Arla Unika Årstidsost og hjemmelavet friskost med urter

Den store ostevogn med danske oste

Frugtsalat med vaniljecreme

Frugtfade med danske og eksotiske frugter

Røget færøsk laks med dildcreme

Blødkogte økologiske æg

Udvalgt charcûterie

Sønderjyske brunchpølser med mild chili

Lun æbleflæsk med peberrod og ingefær

Glaseret svensk juleskinke med spinat

Lun leverpostej med svampe og bacon

Æbleskiver med hindbærmarmelade

Små pandekager med akaciehonning

Små glas med ris a la mande og havtorn/kirsebær

Molskroens lune julegløgg

Hertil bestilling af chefkokkens lune lækkerier 

(serveres ved bordet):

Vælg imellem:

- Fransk røræg med purløg

- Spejlæg med bacon

- Arme riddere med æblegrød 

Hertil friskpresset appelsinjuice, æblemost, 

kaffe fra Sigfreds Kaffefabrik og the fra “Den franske Tehandel”.

kr. 395,- person

BOOK BORD HER

 Book bord på 8636 2200 eller send en mail med din forespørgsel på mail molskroen@molskroen.dk