MOLSKROENS JULEBRUNCH

Søndag d. 24. november og 1. december og 8. december

Fra kl. 9.00 - 12.00

Velkommen til årets store julebrunch på Molskroen, som vi afholder 3 søndage i advent med skønne kolde og lune specialiteter, og ikke mindst chefkokkens hjemmelavede æbleskiver og julegløgg.

Kig ind med familie og venner og nyd en skøn morgenstund i restauranten, med et frisk kig til havet.

MENU

Kanelsnurrer og croissanter

Æbleskiver med hindbærmarmelade

Friskkærnet smør fra Arla Unika

Hjemmelavede marmelader og Nutella med nøddeknas

Udvalgt charcûterie

Arla Unika Årstidsost og hjemmelavet friskost med urter

Den store ostevogn med danske oste

Frugtsalat med vaniljecreme

Frugtfade med danske og eksotiske frugter

Økologisk yoghurt fra Øllingegaard

Røget færøsk laks med dildcreme

Blødkogte økologiske æg

Lun æbleflæsk med peberrod og ingefær

Glaseret svensk juleskinke med spinat

Små glas med ris a la mande og havtorn/kirsebær

Lun leverpostej med svampe og bacon

Sønderjyske brunchpølser med mild chili

Små pandekager med akaciehonning

Molskroens julegløgg

Hertil bestilling af chefkokkens lune lækkerier

(serveres ved bordet):

Vælg imellem:

- Fransk røræg med purløg

- Spejlæg med bacon

- Arme riddere med jordbær 

Hertil friskpresset appelsinjuice, æblemost,

kaffe fra Sigfreds Kaffefabrik og the fra “Hos Walther” i Ebeltoft.

Pris kr. 395,-

( Børn 3-11 år kr. 250,-)

Book bord på 86 36 22 00 eller online her: