GOURMET TASTING MENU

Fredag d.1. og lørdag d. 2. Februar

Fredag d. 8. og lørdag d. 9. februar

Efter en kort vinterlukning i januar, ser vi frem til at byde velkommen med fornyet energi og nye madoplevelser. Vi åbner igen fredag d. 1. februar med et brag af en weekend, hvor vores gæster skal smage køkkenchefens helt nye 4 retters Signature Deluxe Menu til en ekstra favorabel åbningspris.

 

Gourmet Tasting Pris kr. 1.200,- (normalpris 1.895,-)

 

Kom og smag!

 

Begrænsede pladser. ( bemærk: få ledige borde d. 2. februar)

 

MENU

 

Bobler & Amuse

 

Menu: 

Saltet og dampet torsk med Baerii caviar, smørdampet kål og sauce Beurre Blanc

Langtidsstegt Løg med kalvehjerte, fingerlimes og løgbouillon

Boeuf Wellington af dansk Okse med sauce Borderlaise

Baba au Rhum serveret med Ananas Creole, Chantilly creme og hjemmelavet vaniljeis

inkl. Vinmenu

Kaffe & petit four

kr. 1200,- ( normalpris kr. 1.895,-)

Kr. 800,- ( ekskl. vinmenu)

 GOURMET TASTING MED OVERNATNING & BRUNCH

Kombiner med en overnatning til en særlig vinterpris, hvor I vågner op midt i den skønne natur på Mols og starter dagen med det store deluxe morgenbord, med et væld af kolde og lune specialiteter.

 Herefter er der masser af mulighed for gåture ad de skønne stier i Mols Bjerge eller langs havet.

 

Gourmet aften inkl. overnatning i standard dobbeltværelse & Søndagsbrunch:

 

pr. person kr. 2.000,-

 Kontakt os på 86 36 2200 og hør mere om vinterophold og værelsespriser eller send en mail til

molskroen@molskroen.dk

(Vi gør opmærksom på at vi har udsolgt lørdag d. 2. februar og få ledige borde fredag d. 1. februar.)

 

Se eventkalender her: