GOURMET TASTING MENU

Fredag d. 21. og lørdag d. 22. februar

Fredag d. 28. og lørdag d. 29. februar

Efter en kort vinterlukning i januar, ser vi frem til at byde velkommen med fornyet energi og nye madoplevelser. Vi åbner igen med et brag af en event, hvor vores gæster skal smage køkkenchefens nye 4 retters Signature Winter Deluxe Menu til en helt vild vinterpris.

 

Gourmet Tasting Pris kr. 1.500,- (normalpris 1.995,-)

 

Kom og smag Molskroens vintereventyr i vores hyggelige rammer

 

Kun 4 udvalgte datoer i februar til denne pris.

 

Begrænsede pladser

 

MENU

 

Bobler & Amuse

Dansk stenbiderrogn med hjemmelavet rygeost, sprøde grøntsager og profiteroles bagt på oksemarv

Rødtungefilet farseret med kammusling og trøffel. Serveret med Helge’s kål i østersstuvning

Boeuf Wellington af dansk okse med sauce Borderlaise og pommes frites

Villadsen's stracciatella med mazerinkage, hasselnøddekaramel og citronconfit

4 retters vinmenu

Kaffe & petit four

Kr. 1500,- ( normalpris 1.995,-)

(Kr. 800,-  ekskl. vinmenu)

Book bord online via Dinnerbooking eller send en mail til Molskroen@molskroen med jeres reservation.

 

GOURMET TASTING OPHOLD & BRUNCH


 Efter middagen kan I fortsætte denne hyggelige vinteraften med kaffe og petit four ved pejsen, og også kombinere med en overnatning til en særlig vinterpris, hvor I vågner op midt i den skønne natur på Mols og starter dagen med det store brunch deluxe morgenbord, med et væld af kolde og lune specialiteter.

 Herefter er der masser af mulighed for gåture ad de skønne stier i Mols Bjerge eller langs havet.

 

Pris i alt pr. person inkl. overnatning i standard dobbelt værelse &  Molskroens Søndagsbrunch:

 

Kr. 2.295,-

 

( Molskroens Afternoon tea som tilkøb til kr. 295,-)

 

Vælg imellem to weekends : Den 21. og 22. februar samt d. 28. og 29. februar

 Kontakt os på 86 36 2200 og hør mere om ophold eller send en mail med din forespørgsel til molskroen@molskroen.dk

Se mere om events og arrangementer i vores eventkalender her: