GOURMET TASTING MENU

Fredag d.1. og lørdag d. 2. Februar -  2019

Efter en kort vinterlukning i januar, ser vi frem til at byde velkommen med fornyet energi og nye madoplevelser. Vi åbner igen fredag d. 1. februar med et brag af en aften hvor vores gæster skal smage køkkenchefens helt nye 4 retters Signature Deluxe Menu til en ekstra favorabel åbningspris.

 

Gourmet Tasting Pris kr. 1.200,- (normalpris 1.895,-)

 

Kom og smag!

 

Begrænsede pladser.

 

MENU

 

Bobler & Amuse

 

4 retters menu:

 

Saltet og dampet torsk med Baerii caviar, smørdampet kål og sauce Beurre bBanc

Langtidsstegt løg med kalvehjerte, fingerlimes og løgbouillon

Beouf Wellington af dansk okse med sauce Borderlaise

Baba au Rhum serveret med Ananas Creole, Chantillycreme og hjemmelavet vaniljeis

4 retters Vinmenu

Kaffe & petit four

Kr. 1200,- 

Kr. 800,- ( ekskl. vinmenu)

 

GOURMET TASTING OPHOLD & BRUNCH


 Efter middagen kan I fortsætte denne hyggelige vinteraften med kaffe og petit four ved pejsen, og også kombinere med en overnatning til en særlig vinterpris, hvor I vågner op midt i den skønne natur på Mols og starter dagen med det store Brunch deluxe morgenbord, med et væld af kolde og lune specialiteter.

 Herefter er der masser af mulighed for gåture ad de skønne stier i Mols Bjerge eller langs havet.

 

Pris i alt inkl. 1 overnatning i standard dobbelt værelse &  Molskroens Søndagsbrunch:

 

Kr. 2.450,-

 Kontakt os på 86 36 2200 og hør mere om vinterophold og værelsespriser eller send en mail til

molskroen@molskroen.dk

 

Se eventkalender her: