MOLSKROEN MØDER TREETOP

 Kom til eksklusivt kokketræf i efterårsferien. Mød gæstekok Nicolaj Møller fra restaurant Treetop

Søndag d 24. oktober kl. 17.00

Glæd jer til et brag af en aften i efterårsferien, hvor Molskroens køkkenchef og sommelier Steffen Villadsen, tørner sammen med køkkenchef Nicolaj Møller fra Treetop i Vejle.

I venskabelig ånd, dystes der om at tilberede de mest overdådige retter til Molskroens gæster. De to chefkokke serverer 3 retter hver i en 6-retters gourmetoplevelse udover det sædvanlige - og til en særlig favorabel efterårspris. En helt unik mulighed for at sidde med som gæst, når Nicolajs knivskarpe, elegante og ambitiøse retter møder Steffens vilde, smagfulde og legesyge køkken. 

Mød de to kokke under middagen, hvor de begge underholder med sjove anekdoter og venskabelige drillerier, mens du som gæst, bare skal nyde en smagsrejse baseret på efterårets friske råvarer, med udsøgte vine nøje afstemt til menuen, i Molskroens skønne rammer.

MENU  

Molskroen Snacks & Rossini Caviar

Nicolaj: Saltet helleflynder, Dashi og Baerii caviar

Steffen: Stegt andelever med eksotiske frugter og kærnemælkssauce

Steffen: Dansk søtunge med efterårstrøfler à la creme og pommes noisette

Nicolaj: Vagtel med sauce mystique

Steffen: Græsk yoghurt is med spansk olivenolie og havsalt

Nicolaj: Mørke bær, honning og verbena

Kr. 1995,- pr pers.

inkl. vinmenu, kaffe og Molskroens petit fours

Book bord og overnatning på 86 36 22 00 eller skriv til molskroen@molskroen.dk med din reservation
Du kan også booke direkte via linket under her; 

 

Ved booking uden overnatning benyt da linket ovenfor med forudbetaling. 

Hvis du ønsker at booke bord inkl. overnatning, betales depositum på 400,- pr. person.  Din booking er først endeligt bekræftet ved betaling af dette. 

OVERNATNING 

Forlæng med en hyggeligt overnatning og vågn op til Molskroens skønne morgenbord med hjemmelavede delikatesser. Nyd det hele med udsigt til havet.

Tilbudspris for 2 personer i delt dobbeltværelse med morgenmad kr. 1.500,-