MOLSKROENS FROKOSTMENU

Fra kl. 12.30 - 14.00

Steffen Villadsen inviterer på delikat frokost alle ugens dage henover sommeren. Nyd Molskroens 3 retters frokostmenu, som smager af dansk sommer med matchende vinmenu. Menuen skifter løbende over sommeren. Se menukortet her:

FROKOSTMENU JULI

Gravad oksemørbrad “carpaccio” med rygeostcreme, spæde salater fra Helge og “ræve-vinaigrette" 

Stegt pighvarfilet med kantareller, nye løg, majs og hyldeblomst beurre blanc

Jordbærtærte med friske jordbær fra Helge og iscreme med tykmælk og vanilje

Kr. 395,-

Inkl. hjemmebagt brød, smør og vand 

A LA CARTE - FROKOST

Variation af østers, med forskelligt garniture 
3 slags Kr. 120,- 

Charcûterie af blandt andet sortfodsgris og pålæg fra Slagter Munch 
kr. 200,-

Ostetallerken med oste fra danske mejerier med garniturer og knækbrød 
kr. 200,-

Udvalg af petit fours fra Molskroens konditor 
kr. 75,-

 

 

Book bord på 86 36 22 00 eller send en mail til molskroen@molskroen.dk 

CHAMPAGNE OG SKALDYRSFROKOST 

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/BookingBtn.cshtml)

 

Signature Supreme Menu ( aften) - 6 retters gourmet

 

Signature Deluxe Menu ( aften) 4 retters gourmet

 

Molskroens Ishus

 

MICHELIN PRIS

 Molskroen er blevet hædret i Michelin Guiden med den nye pris 'Den grønne femkløver', som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt.