MOLSKROENS FROKOSTMENU

SOMMER

Vi har åbent til frokost alle ugens dage.

Fra kl. 12.30 - 14.00

Steffen Villadsen inviterer på delikat frokost alle ugens dage henover sommeren. Nyd Molskroens 3 retters frokostmenu, som smager af dansk sommer med mulighed for tilkøb af matchende vinmenu. Menuen skifter løbende over sommeren.  

FROKOSTMENU 

Juli/august

Stegte kammuslinger med ærter, semi-tørrede tomater, mikrogrønt fra De Flydende Haver samt skummende beurre blanc sauce

Grillet kyllingebryst fra Rokkedahl serveret med majskerner, syltede perleløg, kantarel og kraftig timiansky

Vanilje panna cotta med friske danske hindbær, honningristet sesam og grøn olie på citronverbena

Kr. 495.-

Inkl. hjemmebagt brød, smør og vand 

Tilkøb:  Pommes frites 50,- pr. pers.

A LA CARTE - FROKOST

Molskroens lette snacks, perfekt til et glas bobler
100.-

Pil selv rejer med aioli, grillet citron og ristet brioche
275.-

Ostetallerken med udvalgte oste fra danske mejerier med hjemmelavet garniture og knækbrød  
200,-

Kaffe te & håndlavet petit fours fra Molskroens konditor  
110,- 

 

 

SE FLERE MENUER 

  

 

KOM TIL SKALDYRSFROKOST OG CHAMPAGNE AD. LIBITUM - 3 LØRDAGE I JULI 

 

 

 

Book bord på 86 36 22 00

eller send en mail til molskroen@molskroen.dk 

BÆREDYGTIG GASTRONOMI

 Molskroen er blevet hædret i Michelin Guiden med den nye pris 'Den grønne femkløver', som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt.