MOLSKROENS FROKOSTMENU

Head Chef og Sommelier, Steffen Villadsen inviterer på delikat frokost alle ugens dage. Nyd Molskroens 3 retters frokostmenu som smager af dansk sommer med matchende vinmenu. Menuen skifter løbende over sommeren. Se hele menukortet her:

FROKOSTMENU - JUNI

Dansk hummer a la Nage med spæde grøntsager fra Helge

Grillet dansk Presa med små spidskål, æggeblommecreme, tomat og sauce med grønne peberkorn 

Peach Melba. Smagen af sommer med fersken, friske hindbær, is og sprødt

Inkl. hjemmebagt brød, smør og vand

Kr. 395,-

A LA CARTE - FROKOST

Variation af østers, med forskelligt garniture 
3 slags Kr. 120,- 

Hvide asparges fra Elsegårde med håndpillede rejer, stenbiderrogn og sauce Mousseline
kr. 295,-

Charcuterie af blandt andet sortfodsgris og pålæg fra Slagter Munch 
kr. 200,-

Ostetallerken med oste fra danske mejerier med garniturer og knækbrød 
kr. 200,-

Udvalg af petit fours fra Molskroens konditor 
kr. 75,-

FROKOSTMENU JULI

Fra torsdag d. 8. juli

Gravad oksemørbrad “carpaccio” med rygeostcreme, spæde salater fra Helge og “ræve-vinaigrette"

Stegt pighvarfilet med kantareller, nye løg, majs og hyldeblomst beurre blanc

Jordbærtærte med friske jordbær fra Helge og iscreme med tykmælk og vanilje

Kr. 395,-

Inkl. hjemmebagt brød, smør og vand

 

 

Book bord på 86 36 22 00 eller send en mail til molskroen@molskroen.dk 

Se flere menuer her:

 

 

 

MICHELIN PRIS

 Molskroen er blevet hædret i Michelin Guiden med den nye pris 'Den grønne femkløver', som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt.