MOLSKROENS FROKOSTMENU

Efterårsferien fra 15. - 24. okt.

Steffen Villadsen inviterer på delikat frokost alle ugens dage i efterårsferien. Nyd Molskroens 3 retters frokostmenu, som smager af efteråret på Mols, og med mulighed for tilkøb af matchende vinmenu. 

MENU

Stegt brioche med håndpillede rejer, æggeblommecreme, citronconfit og crudité af lokale beder

Helstegt oksemørbrad med svampe i dijonsauce, serveret med æblechutney og stegte kartofler

Dessert af lokaltdyrkede æbler med vanilje, crumble, iscreme og lun sauce

Kr. 395,-

Inkl. hjemmebagt brød, smør og vand 

 Book bord på 86 36 22 00 / Send mail til molskroen@molskroen.dk eller book online her:

 

Se også Molskroens Signature aften menu. Special offer - kun uge 42:

 

Se Molskroens Autumn Hide Away - et luksusophold i efterårsferien

 

Kom til Kokketræf i efterårsferien. Mød køkkenchef Nikolaj Møller fra restaurant Treetop. Læs mere