MOLSKROENS FROKOSTMENU

EFTERÅRSFERIE UGE 42 

Fra fredag d. 14. oktober - lørdag d.22 oktober. 

Fra kl. 12.30 - 14.00

Steffen Villadsen inviterer på delikat frokost alle ugens dage i efterårsferien.
Nyd Molskroens 3 retters frokostmenu, som er sammensat af efterårets bedste råvare med mulighed for tilkøb af matchende vinmenu.  

FROKOSTMENU 

Uge 42

Stegt helleflynder med variation af blomkål, lynsyltet æble, ristede hvedekerner og muslingesauce skilt med purløgsolie

Helstegt dansk oksemørbrad, kartoffel med timian og hvidløg, bagt græskarpuré og urtesauce

Æblekompot af lokale æbler med honningristet knas, creme chantilly og hjemmelavet vaniljeis

Inkl. hjemmebagt brød, smør og vand 

Kr. 495.-

Tilkøb: 
Pommes frites
50,-

Molskroens lette snacks, perfekt til et glas bobler
100.-

Ostetallerken med udvalgte oste fra danske mejerier med hjemmelavet garniture og knækbrød  
250,-

Kaffe te & håndlavet petit fours fra Molskroens konditor  
110,-

 

SE FLERE MENUER 

 

Book bord på 86 36 22 00

eller send en mail til molskroen@molskroen.dk 

BÆREDYGTIG GASTRONOMI

 Molskroen er blevet hædret i Michelin Guiden med den nye pris 'Den grønne femkløver', som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt.