MOLSKROENS

FROKOSTMENU - SPRING

Fra d. 7. - 28. maj

Vi glæder os til at genåbne d. 7. maj og inviterer på forårets skønne frokost, som kan nydes evt. med en matchende vinmenu til.

Vælg enten Steffen Villadsens frokostmenu eller fra a la carte kortet. 

 

MENU

Stegt dansk rødtunge med grønne asparges, Lardo, tomater og sauce Beurre Blanc

Forårsfrikassé af dansk skovkylling med tournerede grøntsager, vilde urter og lys sauce

Omelet en surprise. Sorbet og flødeis indbagt i marengs med frugt og karamel.

Kr. 395,-

Inkl. hjemmebagt brød, smør og vand

A LA CARTE - FROKOST

Hvide asparges fra Elsegårde med danske fjordrejer og sauce Mousseline 295.-

Charcuterie af blandt andet sortfodsgris og pålæg fra Slagter Munch  200.-

Ostetallerken med oste fra danske mejerier med garniturer og knækbrød  200.-

Udvalg af petit fours fra Molskroens konditor  75.-

 

Book bord på 86 36 22 00 eller send en mail til molskroen@molskroen.dk eller via Dinnerbooking her:

 

Se flere menuer her:

 

 

MICHELIN PRIS

 Molskroen er blevet hædret i Michelin Guiden med den nye pris 'Den grønne femkløver', som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt.