EFTERÅRSBRUNCH PÅ MOLSKROEN

Lørdag og søndage i efterårsferien.

d. 15.-16., 22.-23. oktober

Deltag med familie og venner til en hyggelig weekend på Molskroen.

Vi serverer årets skønne efterårsbrunch fire udvalgte dage i efterårsferien med æbler i alle afskygninger, og alt hvad hjertet kan begære af både kolde og lune brunch delikatesser.

Serveres mellem kl. 09.00 - 11.30 
Sidste bordbestilling kl. 10.30 

På glædeligt gensyn.

Efterårsbrunch Menu

Friskbagte morgenboller og rugbrød

Kanelsnurrer og croissanter

Friskkærnet smør fra Arla Unika

Hjemmelavede marmelader

Hjemmerørt friskost og skæreost fra Arla Unika

Stort ostebord med udvalg af danske oste

Frugtsalat med vanillecreme

Frugtfad med dansk og eksotisk frugt

Salat med grønne æbler, grape og blåbær

Frisklavede smoothies med hyben og æblemost

Yoghurt fra Øllingegaard mejeri med müesli

Udvalg af charcutterie 

Røget laks med purløgsemulsion

Blødkogte æg fra Trustrupgård

Æbleflæsk a la Molskroen med ingefær og et strejf af chili

Lun postej med champignon og bacon

Små påskepølser fra slagteren i Højer

Fransk æbletærte med vanilje creme fraiche

Vafler med bora bora-æblekompot

Friskpresset appelsinjuice, koldpresset æblemost, kaffe og The fra Den Franske Tehandel

Hertil bestilling af chefkokkens lune lækkerier:

Vælg imellem

Omelet med purløg og tomat

Røræg med bacon

Spejlæg med tomat og bacon

395,- pr. person
Børn (3 - 11 år) 250,- 

Book bord på molskroen@molskroen.dk / +45 86 36 22 00 

Eller online her: