WINTER HIDE AWAY PÅ MOLSKROEN

VINTERFERIE - SPECIAL OFFER

Vi genåbner torsdag d. 17. februar 

Book vinterferie i dagene fra d. 17. - 20. februar til ekstra gode vinterpriser

 Molskroens Winter Hide Away er en eksklusiv gourmet oplevelse i den hyggelige vintertid - og til en ekstra god pris! Lad os om værtskabet, hjemlig hygge, ild i pejsen og tea time. Oplev et døgn, hvor der er ekstra forkælelse i vente til dig, eller én, du ønsker at forkæle. Oplev maden, havet og bjergene på Mols, og ikke mindst den sublime smagsoplevelse i Molskroens Signature Menu. 

Molskroens traditionsrige bygning fra 1923 er omgivet af havet og Nationalpark Mols Bjerge og skaber rammen om en totaloplevelse, hvor vi altid gør os umage med at smag, gæstfrihed og hjerterum går hånd i hånd. 

DET SKAL DU OPLEVE

Efter check-in dækker vi op til Molskroens Tea Time. En hyggeligt start på opholdet med udvalgt the eller kaffe samt lækre søde sager til. Nyd det med udsigt til den smukke have og Ebeltoft Vig. 

 Oplev eftermiddagen i den skønne natur på Mols, enten langs vandet eller i Mols Bjerge. Vi tilbyder leje af cykler og anbefaler smukke, bjergtagende vandrestier. Eller nyd en stille stund ved pejsen med et godt glas vin og lækre snacks.

Ebeltoft by byder på masser af kulturelle oplevelser, bl.a. Glasmuseet med glaskunst i verdensklasse og den nyrenoverede og prisvindende Maltfabrik.

Vi byder velkommen i restauranten om aftenen med et glas udvalgte bobler, efterfulgt af Molskroens Signature Menu kreeret af køkkenchef og sommelier Steffen Villadsen inkl nøje afstemt vinmenu.

Vælg imellem to menuer med enten 7 eller 10 serveringer

 Sov godt og vågn op til Molskroens morgenbord

Glæd jer til vores hyggelige morgenbord med hjemmebagt brød, gode oste og charcuterie, lune retter, frisk juice og most, frugt samt dagens specialiteter med æg, som bestilles ved bordet.

 Winter Hide Away

Check-in fra kl. 14.00

Tea Time med Molskroens sødt 

Velkomstbobler

 Vælg 7 eller 10 retters Signature Menu

Vinmenu fra Molskroens sommelier

Kaffe & Petit four

 Overnatning i standard dobbeltværelse

 Molskroens Morgenbord

inkl. 2 stk. billetter til Glasmuseet i Ebeltoft

SPECIAL OFFER - VINTERFERIE

Winter Hide Away - 7 serveringer inkl. vinmenu Kr. 3.195,- pr. person 

  Winter Hide Away - 10 serveringer inkl vinmenu : Kr. 3.795,- pr. person

Tilbuddet gælder fra d. 17. februar til d. 26. marts

Prisen er per person i delt dobbeltværelse
Kr. 395,- i tillæg for enkeltværelse

EKSTRA FORKÆLELSE  - TILVALG 

Afternoon Tea

Det er muligt at tilvælge Molskroens eksklusive Afternoon Tea, kreeret af vores prisvindende konditor, Luna Ladefoged. En større opsats fyldt med Molskroens ikoniske søde sager, scones og sandwich med skøn the eller kaffe til - tilkøb for Kr. 195,- per person

Signature Wine Hour 

Nyd en hyggelig stund inden middagen. Vi byder på et glas af vores udvalgte mousserende, rød- eller hvidvin i sæsonen, præsenteret med lækre snacks fra køkkenet. Mellem kl. 17 og 18. Kr. 195,- 

SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI

Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er kåret som Årets Seafood restaurant 2020 og vundet 2021 Talentprisen i den nordiske 360eatguide.dk og er samtidig hædret af Michelin guiden med prisen , Den Grønne Kløver.

 SE OGSÅ WINTER DAYS SPECIAL OFFER / UDVALGTE ANKOMSTDAGE I MARTS

KUN KR. 1995,- PR PERS.