WINTER HIDEAWAY PÅ MOLSKROEN 

Fra torsdag d. 2. februar - 26. marts 2023

FÅ 10% EKSTRA RABAT VED ANKOMST TORSDAG

VINTERFERIE PÅ MOLS

Åbningsdage februar og marts: ankomst torsdag, fredag og lørdag.

 Molskroens Winter Hide Away er en eksklusiv gourmet oplevelse i den hyggelige vintertid. Lad os om værtskabet, hjemlig hygge, ild i pejsen og tea time. Oplev et døgn, hvor der er ekstra forkælelse i vente til dig, eller én, du ønsker at forkæle. Oplev maden, havet og bjergene på Mols, og ikke mindst den sublime smagsoplevelse i Molskroens Signature Menu. 

Molskroens traditionsrige bygning fra 1923 er omgivet af havet og Nationalpark Mols Bjerge og skaber rammen om en totaloplevelse, hvor vi altid gør os umage med at smag, gæstfrihed og hjerterum går hånd i hånd. 

DET SKAL DU OPLEVE

Efter check-in dækker vi op til Molskroens Tea Time. En hyggeligt start på opholdet med udvalgt the eller kaffe samt lækre søde sager til. Nyd det med udsigt til den smukke have og Ebeltoft Vig. 

 Oplev eftermiddagen i den skønne natur på Mols, enten langs vandet eller i Mols Bjerge. Vi tilbyder leje af cykler og anbefaler smukke, bjergtagende vandrestier. Eller nyd en stille stund ved pejsen med et godt glas vin og lækre snacks.

Ebeltoft by byder på masser af kulturelle oplevelser, bl.a. Glasmuseet med glaskunst i verdensklasse og den prisvindende Maltfabrik.

Vi byder velkommen i restauranten om aftenen med et glas skønne bobler, efterfulgt af Molskroens Signature Menu tilberedt af køkkenchef og sommelier Steffen Villadsen samt mulighed for tilkøb af matchende, afstemt vinmenu. 

Molskroens Signature Menu er sammensat af en delikat intro bestående af 3-5 mindre serveringer ( hors d'oeuvres) og dernæst en sublim 6 retters menu. Det er muligt at vælge en mindre version med en 4 retters menu.

  Sov godt og vågn op til Molskroens morgenbord

Glæd jer til vores hyggelige morgenbord med hjemmebagt brød, gode oste og charcuterie, lune retter, frisk juice og most, frugt samt dagens specialiteter med æg, som bestilles ved bordet.

 Winter Hideaway

Check-in fra kl. 14.00

Badekåber til låns og to go kaffe/the til badebroen eller til gåturen

Tea Time med Molskroens sødt 

Molskroens Signature Menu 

Overnatning i dobbeltværelse

 Molskroens Morgenbord

Billetter til Glasmuseet i Ebeltoft

Winter Hideaway Signature kr. 2.995,- pr. person

Winter Hideaway inkl. 4 retters menu  kr. 2.695,- pr. person

Prisen er per person i delt dobbeltværelse
Kr. 395,- i tillæg for enkeltværelse

Tillægspriser ved ønske af opgradering af værelse:

Panorama værelse Kr. 400,- 
Master Suite Kr. 1.200,-

Tilkøb

 Vinmenu, oste, kaffe og petit four:

Vinmenu 4 retter 1100,-

Vinmenu 6 retter 1400,-

Molskroens Ostevogn 200,-

Kaffe og Petit Four 125,-

BOOK OPHOLD

Kontakt hotelbookingen på telefon +4586362200 eller send en mail med din forespørgsel til molskroen@molskroen.dk

 

 

Se flere ophold 

 

SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI

Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er kåret som Årets Seafood restaurant 2020 og vundet 2021 Talentprisen i den nordiske 360eatguide.dk og er samtidig hædret af Michelin guiden med Den Grønne Stjerne i 2021 og 2022.