MOLSKROEN 

WINTER HIDE AWAY 

VINTERFERIE PÅ MOLS - SPECIAL OFFER

Fra 29. januar - 26. marts

 Molskroens Winter Hide Away er en eksklusiv gourmet oplevelse i den hyggelige vintertid - og til en ekstra god pris! Lad os om værtskabet, hjemlig hygge, ild i pejsen og tea time. Oplev et døgn, hvor der er ekstra forkælelse i vente til dig, eller én, du ønsker at forkæle. Oplev maden, havet og bjergene på Mols, og ikke mindst den sublime smagsoplevelse i Molskroens Signature Menu. 

Molskroens traditionsrige bygning fra 1923 er omgivet af havet og Nationalpark Mols Bjerge og skaber rammen om en totaloplevelse, hvor vi altid gør os umage med at smag, gæstfrihed og hjerterum går hånd i hånd. 

DET SKAL DU OPLEVE

Efter check-in dækker vi op til Molskroens Tea Time. En hyggeligt start på opholdet med udvalgt the eller kaffe samt lækre søde sager til. Nyd det med udsigt til den smukke have og Ebeltoft Vig. 

 Oplev eftermiddagen i den skønne natur på Mols, enten langs vandet eller i Mols Bjerge, vi stiller cykler frit til rådighed og anbefaler smukke, bjergtagende vandrestier. Eller nyd en stille stund ved pejsen med et godt glas vin og små lækre snacks.

Vi byder velkommen i restauranten med bobler og amuse, efterfulgt 4- eller 6 retters Signature Winter Menu kreeret af køkkenchef og sommelier Steffen Villadsen samt matchende, nøje afstemt vinmenu.

 Sov godt og vågn op til Molskroens morgenbord

Glæd jer til vores hyggelige morgenbord med hjemmebagt brød, gode oste og charcuterie, lune retter, frisk juice og most, frugt samt dagens specialiteter med æg, som bestilles ved bordet.

 Molskroens Signature Winter 2022

Check-in fra kl. 14.00

Tea Time med Molskroens sødt 

Bobler & snacks a la Molskroen

 Vælg 4 eller 6 retters Signature Winter Menu:

Matchende Vinmenu fra Molskroens sommelier

Kaffe & Petit fours

 Overnatning i standard dobbeltværelse

 Molskroens Morgenbord

SPECIAL OFFER 

Molskroen Winter Hide Away - 4 retters menu: Kr. 3.195,- pr. person 

Molskroen Winter Hide Away - 6 retters menu: Kr. 3.795,- pr. person

Prisen er per person i delt dobbeltværelse
Kr. 395,- i tillæg for enkeltværelse

EKSTRA FORKÆLELSE  - TILVALG 

Afternoon Tea

Det er muligt at tilvælge Molskroens eksklusive Afternoon Tea, kreeret af vores prisvindende konditor, Luna Ladefoged. En større opsats fyldt med Molskroens ikoniske søde sager, scones og sandwich med skøn the eller kaffe til - tilkøb for Kr. 195,- per person

Signature Wine Hour 

Nyd en hyggelig stund inden middagen. Vi byder på et glas af vores udvalgte mousserende, rød- eller hvidvin i sæsonen, præsenteret med lækre snacks fra køkkenet. Mellem kl. 17 og 18. Kr. 195,- 

MICHELIN PRIS - DEN GRØNNE KLØVER

Molskroen er hædret i Michelin Guiden med  'Den grønne femkløver', som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt.