SUMMER HIDEAWAY 

Fra den 1. maj - 30. september

 Nyd sommeren på skønne Mols. Få det bedste af det hele. Naturen omkring Mols Bjerge, strandlivet og ikke mindst den sublime gourmetoplevelse i Molskroens Signature menu.

Molskroens Signature Menu 2023 består af en delikat intro med 3-5 mindre serveringer (hors d'oeuvres) og dernæst en 6 retters menu. Det er muligt at vælge en mindre version med en 4 retters menu.

Molskroens Summer Hide Away er et døgn med forkælelse fra start til slut. Nyd omgivelserne, overnat i et af vores hyggelige værelser og vågn op til det skønneste morgenbord med udsigt til havet og Mols Bjerge. Molskroens traditionsrige bygning og badehotel fra 1923 gør dit ophold hos os eksklusivt og hjemligt på en og samme tid.

DET SKAL I OPLEVE

Efter check-in dækker vi op til Molskroens Tea Time; en dejlig start på opholdet med udvalgt the eller kaffe samt konditorens udvalg af kage og sødt. Nyd det med udsigt til den smukke have og Ebeltoft Vig. 

Vi har dejlige badekåber til låns på værelset, så du nemt kan tage en frisk dukkert fra badebroen.

 Oplev eftermiddagen i den skønne natur på Mols, enten langs vandet eller i Mols Bjerge. Vi har cykler til man kan leje og anbefaler smukke, bjergtagende vandrestier, eller en måske en frisk dukkert fra badebroen.

   Sov godt og vågn op til Molskroens morgenbord

Nyd det hyggelige morgenbord med hjemmebagt brød, gode oste og charcuterie, lune retter, frisk juice og most, frugt samt dagens specialiteter med æg.

  SUMMER HIDEAWAY 

Check-in fra kl. 14.00

Badekåber til låns og to go lemonade til badebroen eller til gåturen

Tea Time med Molskroens sødt 

Velkomstbobler

 Molskroens Signature Menu

 Overnatning i dobbeltværelse

 Molskroens Morgenbord

Billetter til Glas i Ebeltoft - et museum for glaskunst

Summer Hideaway kr. 3.395,- 

Summer Hideaway, inkl. 4 retters Menu kr. 3.095,- 

Prisen er per person i delt dobbeltværelse
Kr. 395,- i tillæg for enkeltværelse

Tillægspriser ved ønske af opgradering af værelse

Panorama værelse Kr. 400,- 
Master Suite Kr. 1.200,-

 Vinmenu, oste, kaffe og petit four tilkøbes:

Vinmenu 4 retter 1100,-

Vinmenu 6 retter 1400,-

Molskroens Ostevogn 250,-

Kaffe og Petit Four 125,-

 

SEND DIN FORSPØRGSEL HER

 

Ønsker du ekstra forkælelse?  

Opgrader til vores Afternoon Tea

Molskroens eksklusive Afternoon Tea. En større opsats hvor du får mulighed for at smage en masse lækkerier i en kageopsats du ikke vil gå glip af. Nyd konditorens variation af kager og desserter sammen med en god kop kaffe eller te. Menuen skifter løbende efter sæson. Kr. 195,- per person

SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI

Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er kåret som Årets Seafood restaurant 2020 og vundet 2021 Talentprisen i den nordiske 360eatguide.dk og er samtidig hædret af Michelin guiden med Den Grønne Stjerne i både 2021 og 2022.