SUMMER HIDE AWAY PÅ MOLS

 - et gastronomisk højdepunkt i 2020.

Fra 11. juni - 31. august

Hold sommerferie på Molskroen. Et sublimt hide away med gastronomi på højeste niveau kombineret med total afslapning midt i Mols Bjerge, ved Femmøller Strand. Her er der tid og ro til tosomhed eller familietid i de skønneste omgivelser midt i National park Mols Bjerge.

 Oplev maden, havet og bjergene på Mols, evt. afternoon tea på terrassen, cykelture langs vandet, gåture i bjergene , en morgendukkert i havet og en lækker Mols Vaffel ved vores ishus på stranden.

SUMMER HIDE AWAY PAKKE

 Vi byder velkommen med Molskroens Afternoon tea, som serveres på terrassen med udsigt til den smukke have og Ebeltoft Vig. En kageopsats fyldt med Molskroens ikoniske søde sager, scones og sandwich med skøn the eller kaffe til - og en hyggelig start på jeres ophold efter check in. ( Skal tilkøbes).

 Nyd eftermiddagen i Mols skønne natur, enten langs vandet eller i Mols Bjerge, vi stiller cykler frit til rådighed og anbefaler smukke, bjergtagende vandrestier. På værelset er der badekåber til dagens friske dukkert fra badebroen.

Inden middagen serverer vi et glas kølige bobler med amüse, dernæst en skøn 4 eller 6 retters sommer menu kreeret af chefkok og sommelier Steffen Villadsen med matchende vinmenu. Menuen skifter fra vores sommermenu til sensommermenu d. 6. august. Se links til vores menuer nedenfor.

 Sov godt og vågn op til Molskroens morgenbord

Glæd jer til vores hyggelige morgenbord med hjemmebagt brød, gode oste og charcuterie, lune retter, frisk juice og most, frugt samt dagens specialiteter med æg, som bestilles ved bordet.

 Molskroens Summer Hide Away

Velkomst med Afternoon Tea - serveres mellem kl. 14 og 16 (tilkøbes kr. 295 pr. person)

Bobler & amûse

 4 eller 6 retters Sensommer Menu

 

Vinmenu

Kaffe & Petit fours

 Overnatning i dobbeltværelse

 Molskroens skønne morgenbord

Hide Away  -incl. 4 retters menu kr. 2.855,- pr. person (tilkøb afternoon kr. 295)

Hide Away - incl. 6 retters menu kr. 3.355,- pr person ( tilkøb afternoon tea 295)

 Book en ekstra overnatning eller to inkl. morgenmad og oplev et 3 dages mini-break på Mols til kun kr. 750,- pr. person i delt standard dobbeltværelse.

Vores Brasserie har også åbent både til frokost og aften. Book bord og smag Brasseriets lækre klassikere efter en aktiv dag i naturen.

Se Brasseriets menukort her: 

 

Book ophold på tel. 86 36 22 00 eller skriv til os på molskroen@molskroen.dk 

MICHELIN PRIS - DEN GRØNNE KLØVER

Molskroen er blevet hædret i Michelin Guiden med den nye 2020 pris 'Den grønne femkløver', som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt.

 .........

SE FLERE SOMMERTILBUD - MOLSKROEN STRANDHOTEL