SPRING HIDEAWAY

d. 27. marts - d. 30. april 2023

Oplev det skønne forår på Mols. Molskroens Spring Hide Away er en eksklusiv gourmet oplevelse for alle sanser. Lad os om værtskabet, hjemlig hygge, tea time på terrassen med tid til fordybelse. Oplev et døgn, hvor der er ekstra forkælelse i vente til dig, eller én, du ønsker at forkæle. Oplev maden, havet og bjergene på Mols, og ikke mindst den sublime smagsoplevelse i Molskroens Signature Menu. 

Molskroens traditionsrige bygning fra 1923 er omgivet af havet og Nationalpark Mols Bjerge og skaber rammen om en totaloplevelse, hvor vi altid gør os umage med at smag, gæstfrihed og hjerterum går hånd i hånd. 

DET SKAL DU OPLEVE

Efter check-in dækker vi op til Molskroens Tea Time. En hyggelig start på opholdet med udvalgt the eller kaffe samt lækre søde sager til. Nyd det med udsigt til den smukke have og Ebeltoft Vig. 

 Oplev eftermiddagen i den skønne natur på Mols, enten langs vandet eller i Mols Bjerge, vi tilbyder leje af cykler og anbefaler smukke, bjergtagende vandrestier. Vi guider jer godt på vej med kort over Nationalparken.

Eller læn dig tilbage og nyd havudsigten på terrassen med et godt glas vin og små lækre snacks. Vi har dejlige badekåber til låns på værelset, så du nemt kan tage en frisk dukkert fra badebroen.

Ebeltoft by byder på masser af kulturelle oplevelser, bl.a. Glasmuseet med glaskunst i verdensklasse og naturligvis også den prisvindende Maltfabrik.

Vi byder velkommen i restauranten om aftenen med et glas bobler, efterfulgt af Molskroens Signature Menu kreeret af køkkenchef og sommelier Steffen Villadsen samt mulighed for tilkøb af matchende, afstemt vinmenu. 

 Molskroens Signature Menu er sammensat af en intro bestående af 3-5 mindre serveringer ( hors d'oeuvres) og dernæst en 6 retters menu. Det er også muligt at vælge en mindre version med en 4 retters  menu.

  Sov godt og vågn op til Molskroens morgenbord

Glæd jer til vores hyggelige morgenbord med hjemmebagt brød, gode oste og charcuterie, lune retter, frisk juice og most, frugt samt dagens specialiteter med æg, som bestilles ved bordet. 

SPRING HIDEAWAY

Check-in fra kl. 14.00

Badekåber til låns og to go kaffe/the til badebroen eller til gåturen

Tea Time med Molskroens sødt

Velkomstbobler

 Molskroens Signature Menu

 Overnatning i dobbeltværelse

 Molskroens Morgenbord

Billetter til Glasmuseet i Ebeltoft

Spring Hideaway Signature kr. 3.195,- pr. person

 Spring Hideaway inkl 4 retters menu kr. 2.895,- pr. person

Prisen er per person i delt dobbeltværelse
Kr. 395,- i tillæg for enkeltværelse

Tillægspriser ved ønske af opgradering af værelse:

Panorama værelse Kr. 400,- 
Master Suite Kr. 1.200,-

 Vinmenu , oste, kaffe og petit four tilkøbes:

Vinmenu 4 retter 1100,-

Vinmenu 6 retter 1400,-

Molskroens Ostevogn 200,-

Kaffe og Petit Four 125,-

SEND BOOKING FORESPØRGSEL HER

  

Se flere ophold her

 

SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI

Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er kåret som Årets Seafood restaurant 2020 og vundet 2021 Talentprisen i den nordiske 360eatguide.dk og er samtidig hædret af Michelin guiden med prisen , Den Grønne Kløver.