MOLSKROEN GET AWAY

SIGNATURE SUPREME 2020

 Molskroens Signature Supreme er et ophold for dig, der ønsker den ekstraordinære og helt sublime madoplevelse, hvor chefkokken serverer en  6-retters Signature Supreme Menu med udvalgte vine til.

Glæd dig til en smagsrejse for alle sanser, kombineret med roen og fordybelsen i den storslåede natur. Oplev et luksusdøgn, hvor der er ekstra forkælelse i vente til dig, eller én, du ønsker at forkæle. Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer, som vi henter lokalt på Djursland og i naturen omkring os.

 Molskroens traditionsrige bygning fra 1923 er omgivet af havet og Nationalpark Mols Bjerge og skaber rammen om den ekstraordinære smagsoplevelse i Molskroens 6-retters Signature Supreme Menu. Alt i alt en totaloplevelse, hvor vi gør os umage med at smag, gæstfrihed og hjerterum går hånd i hånd. 

 

 SIGNATURE SUPREME 2020

Jeres ophold starter med velkomst med Molskroens Afternoon tea, som serveres med udsigt til den smukke have og Ebeltoft Vig. Vores Afternoon Tea er kreeret af vores konditor Rasmus Jessen. En kageopsats fyldt med Molskroens ikoniske søde sager, scones og sandwich med the eller kaffe til - og den perfekte start på jeres ophold.

 Nyd eftermiddagen i Mols skønne natur, enten langs vandet eller i Mols Bjerge, vi stiller cykler frit til rådighed og anbefaler smukke, bjergtagende vandrestier.

Inden middagen serverer vi Champagne med køkkenchefens amüse, efterfulgt af Molskroens 6 retters Signature Supreme Menu med matchende og nøje afstemt vinmenu. 

Som afslutning kan I nyde kaffe og hjemmelavet petit four ved pejsen, eller på terrassen alt efter sæson.

Sov godt og vågn op til Molskroens morgenbord

Glæd jer til vores hyggelige morgenbord med hjemmebagt brød, gode oste og charcuterie, lune retter, frisk juice og most, frugt samt dagens specialiteter med æg, som bestilles ved bordet.

  Signature Supreme Menu

Velkomst med Afternoon Tea, serveres mellem kl. 14 og 16

Champagne & amûse

 6 retters Signature Supreme menu:

 

Vinmenu - 6 retters

 

Kaffe & petit fours

 

Overnatning i standardværelse

Molskroens morgenbord

Fra kr. 3.650,- pr. person i delt dobbeltværelse

 Special offer: Book en ekstra overnatning eller to med morgenmad til kun kr. 750 kr. pr person

Book ophold og hør også om upgrade til Suite på 86 36 22 00 eller skriv til os på molskroen@molskroen.dk

 

Se også Molskroens klassiske Deluxe Get Away her med 4 retters menu:

 

MICHELIN PRIS - DEN GRØNNE KLØVER

Molskroen er blevet hædret i Michelin Guiden med den nye 2020 pris 'Den grønne femkløver', som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt.

GOLF PÅ MOLS

Tæt på Molskroen ligger nogle af Danmarks bedste golfbaner. Vi  tilbyder vi Green Fee til Ebeltoft Golf og Kalø Golf  - kun 200 kr. pr. stk. 

Vandreture på Mols 

 Download app'en : 'Nationalpark Mols Bjerge' og find kort og ruter over alle de skønne vandreture, der i området. Vi hjælper gerne i receptionen med at guide jer i forhold til jeres ønsker.

Prøv f.eks. 'den Italienske Sti' der er den ældste vandretursrute og har fået sit navn pga de smukke sydlandske udsigter og de høje cypreslingnende enebær.Stien går fra Femmøller og er 3 km lang. 

Download app her:

 

http://nationalparkmolsbjerge.dk/oplev-nationalparken/brochurer-og-digitale-guides/