MOLSKROEN 

SIGNATURE PÅSKE BREAK 2021

SPECIAL OFFER!

Fra lørdag d. 27. marts - mandag d. 5. april. 

Molskroen er desværre lukket frem til 6. maj  ifølge myndighedernes corona nedlukning.

Påskeophold kan flyttes til vores Spring Hide Away. Læs mere her:

 Molskroens Signature Påske Break er en eksklusiv gourmet oplevelse i Påsken. Lad os om værtskabet , hjemlig hygge, ild i pejsen, tea time med påskelækkerier, og skønne gåture i Mols Bjerge. Det hele smager af Påske og forårets komme.

Oplev et døgn, hvor der er ekstra forkælelse i vente til dig, eller én, du ønsker at forkæle. Oplev maden, havet og bjergene på Mols, og ikke mindst den sublime smagsoplevelse i Molskroens 4-retters eller 6 retters Signature Menu. 

Molskroens traditionsrige bygning fra 1923 er omgivet af havet og Nationalpark Mols Bjerge og skaber rammen en totaloplevelse, hvor vi altid gør os umage med at smag, gæstfrihed og hjerterum går hånd i hånd. 

DET SKAL DU OPLEVE

Efter check-in dækker vi op til Molskroens Tea Time. En hyggeligt start på opholdet med udvalgt the eller kaffe samt lækre søde sager til. Nyd det med udsigt til den smukke have og Ebeltoft Vig. 

 Oplev eftermiddagen i den skønne natur på Mols, enten langs vandet eller i Mols Bjerge, vi stiller cykler frit til rådighed og anbefaler smukke, bjergtagende vandrestier. Eller nyd en stille stund ved pejsen med et godt glas vin og små lækre snacks.

Vi byder velkommen i restauranten med bobler og amuse, efterfulgt af Molskroens Signature Menu kreeret af køkkenchef og sommelier Steffen Villadsen samt matchende, nøje afstemt vinmenu. Vælg 4 eller 6 retters menu.

 Sov godt og vågn op til Molskroens morgenbord

Glæd jer til vores hyggelige morgenbord med hjemmebagt brød, gode oste og charcuterie, lune retter, frisk juice og most, frugt samt dagens specialiteter med æg, som bestilles ved bordet.

 Molskroens Signature Påske Break

Check-in fra kl. 14.00

Tea Time med Molskroens sødt 

Bobler & amûse

 Vælg 4- eller 6 retters Signature Spring Opening Menu

Vinmenu

Kaffe & Petit fours

 Overnatning i standard dobbeltværelse

 Molskroens Morgenbord

 

SPECIAL OFFER:

Signature Påske Break - 4 retters menu: Kr. 3.150,- pr. person 

Signature Påske Break - 6 retters menu: Kr. 3.650,- pr. person

TILVALG

Afternoon Tea

Det er muligt at tilvælge Molskroens eksklusive Afternoon Tea, kreeret af konditor Rasmus Jessen. En større opsats fyldt med Molskroens ikoniske søde sager, scones og sandwich med skøn the eller kaffe til - tilkøb for Kr. 195,- per person

Signature Wine Hour 

Nyd en hyggelig stund inden middagen. Vi byder på et glas af vores udvalgte mousserende, rød- eller hvidvin i sæsonen, præsenteret med lækre snacks fra køkkenet. Mellem kl. 17 og 18. Kr. 195,- 

MICHELIN PRIS - DEN GRØNNE KLØVER

Molskroen er blevet hædret i Michelin Guiden med den nye 2020 pris 'Den grønne femkløver', som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt.

MOLSKROEN VINDER PRIS - ÅRETS SEAFOOD RESTAURANT NORDEN

Molskroen er kåret som vinder i konkurrencen om Årets Seafood Restaurant 2020 i den nordiske gastronomi guide 360eatguide, som hylder Molskroen for bæredygtig gastronomi. Her er juryens beskrivelse af de nominerede:

The nominees in the 360°Seafood category show commitment, knowledge, and respect for sustainable fishing. By doing so, they contribute to the protection of ecosystems and habitats. 

SUMMER HIDE AWAY 2021 

Book din sommerferie i god tid i 2021 på Molskroen. Vi har kun 18 værelser og derfor hurtigt udsolgt i højsæsonen.

Bliv inspireret her og læs om alt det du kan opleve på Mols om sommeren: