MOLSKROENS SIGNATURE GET AWAY

 Molskroens Signature Get Away et et døgn for alle sanser. Her kan tiden næsten stå stille for en stund. Lad os om værtskabet, hjemlig hygge og en gourmet oplevelse i særklasse. Nyd omgivelserne, overnat i  en af vores hyggelige værelser og vågn op til det skønneste morgenbord med udsigt til havet og Mols Bjerge. Et luksusdøgn, hvor der er ekstra forkælelse i vente til dig, eller én, du ønsker at forkæle.

SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI

 Som gæst hos os er smagsoplevelsen i Molskroens Signature menu i centrum for jeres ophold. Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er kåret som Årets Seafood restaurant 2020 i den nordiske 360eatguide.dk og er hædret af Michelin guiden med prisen Den Grønne Kløver.

 Molskroens traditionsrige bygning fra 1923 har kun 18 værelser, som gør dit ophold hos os eksklusivt og hjemligt på samme tid.

DET SKAL I OPLEVE

Efter check-in dækker vi op til Molskroens Tea Time. En hyggeligt start på opholdet med udvalgt the eller kaffe samt lækre søde sager til. Nyd det med udsigt til den smukke have og Ebeltoft Vig. 

 Oplev eftermiddagen i den skønne natur på Mols, enten langs vandet eller i Mols Bjerge. Vi har cykler til leje og anbefaler smukke, bjergtagende vandrestier, eller en dukkert fra badebroen. Nyd en stille stund ved pejsen eller på terrassen alt efter sæson med et godt glas vin og små lækre snacks.

Vi byder velkommen i restauranten med bobler og amuse, efterfulgt af Molskroens 4- eller 6 retters Signature Menu kreeret af køkkenchef og sommelier Steffen Villadsen samt matchende, nøje afstemt vinmenu. Vælg imellem 4- retters Deluxe Menu eller 6-retters Supreme menu.

Slut af med en god kop kaffe eller the og hjemmelavet petit four ved pejsen.

Sov godt og vågn op til Molskroens morgenbord

Glæd dig til vores hyggelige morgenbord med hjemmebagt brød, gode oste og charcuterie, lune retter, frisk juice og most, frugt samt dagens specialiteter med æg. Det hele serveret ved bordet.

  Signature Get Away 

Check-in fra kl. 14.00

Velkomst med Tea Time 

Champagne & amûse

 4 - eller 6- retters Signature menu

Vinmenu  

Kaffe & petit fours

Overnatning i standardværelse

Molskroens morgenbord

Priser gældende fra 29. januar - 30. april & 1. oktober - 18. december.

Signature Get Away Deluxe - med 4 retters menu: Kr. 3.250,- pr. person  

Signature Get Away Supreme - med 6 retters menu: Kr. 3.750,- pr person

Priser gældende fra d.1. maj til 30. september

Signature Get Away Deluxe - med 4 retters menu: Kr. 3.350,- pr. person  

Signature Get Away  - Supreme - med 6 retters menu: Kr. 3.950,- pr person

 

Prisen er per person i delt dobbeltværelse
Kr. 395,-i tillæg for enkeltværelse

Book en ekstra overnatning eller to med morgenmad til kun kr. 750 kr. pr person

Book ophold og hør også om opgradering til Suiten på 86 36 22 00 eller skriv til os på molskroen@molskroen.dk

TILVALG TIL OPHOLD

Afternoon Tea

Det er muligt at tilvælge Molskroens eksklusive Afternoon Tea, sammensat af vores konditor Luna Ladefoged. En større opsats fyldt med Molskroens ikoniske søde sager, scones og sandwich med skøn the eller kaffe til - tilkøb Kr. 195,- per person

Signature Wine Hour 

Nyd en hyggelig stund inden middagen. Vi byder på et glas af vores udvalgte mousserende, rød- eller hvidvin i sæsonen, præsenteret med lækre snacks fra køkkenet. Mellem kl. 17 og 18. Kr. 195,-. Kun mod forudbestilling.

 

MICHELIN PRIS - DEN GRØNNE KLØVER

Molskroen er blevet hædret i Michelin Guiden med den nye 2020 pris 'Den grønne femkløver', som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt.