MOLSKROEN GET AWAY

SIGNATURE DELUXE  -

(Vintersæson frem til april: ankomst fredag eller lørdag,
derefter alle dage undtagen søndag)

 Molskroens Signature er for dig, der ønsker den skønne gourmet oplevelse kombineret med roen, fordybelsen og naturen på Mols. Oplev et luksusdøgn, hvor der er ekstra forkælelse i vente til dig, eller én, du ønsker at forkæle. Oplev maden, havet og bjergene på Mols, og ikke mindst den dejlige smagsoplevelse i Molskroens 4-retters Signature Deluxe Menu.

Velkomst med Afternoon Tea

Jeres ophold starter med velkomst med Molskroens Afternoon tea, som serveres med udsigt til den smukke have og Ebeltoft Vig. Vores Afternoon Tea er kreeret af vores konditor Rasmus Jessen. En kageopsats fyldt med Molskroens ikoniske søde sager, scones og sandwich med skøn the eller kaffe til - og den perfekte start på jeres ophold.

 Nyd eftermiddagen i Mols skønne natur, enten langs vandet eller i Mols Bjerge, vi stiller cykler frit til rådighed og anbefaler smukke, bjergtagende vandrestier.

Inden middagen serverer vi et glas kølige bobler med amüse, dernæst en skøn 4 retters Signature Deluxe Menu kreeret af chefkok og sommelier Steffen Villadsen med matchende, nøje afstemt vinmenu.

 Sov godt og vågn op til Molskroens dejlige morgenbord

Glæd jer til vores hyggelige morgenbord med hjemmebagt brød, gode oste og charcuterie, lune retter, frisk juice og most, frugt samt dagens specialiteter med æg, som bestilles ved bordet.

 Molskroens Signature Deluxe 2020

Velkomst med Afternoon Tea - serveres mellem kl. 14 og 16

Bobler & amûse

 4 retters Signature Deluxe Menu

Vinmenu

Kaffe & Petit fours

 Overnatning i standard dobbeltværelse

 Molskroens morgenbord

Fra kr. 3.150,- pr. person i delt dobbeltværelse

 Book en ekstra overnatning med morgenmad til særpris.

Book ophold på tel. 86 36 22 00 eller skriv til os på molskroen@molskroen.dk

 

Se også Molskroen Signature Supreme Get Away, hvis du ønsker den helt ekstraordinære 6-retters gourmet oplevelse.

 

 

 

 

GOLF PÅ MOLS

Tæt på Molskroen ligger nogle af Danmarks bedste golfbaner. Vi  tilbyder vi Green Fee til Ebeltoft Golf og Kalø Golf  - kun 200 kr. pr. stk.