SIGNATURE SENSOMMER HIDE AWAY 

august - september

 Nyd sensommeren på skønne Mols. Få det bedste af det hele. Naturen omkring Mols Bjerge, strandlivet og ikke mindst den sublime gourmetoplevelse i Molskroens Signature menu.

Molskroens Signature Sensommer Hide Away er et døgn med forkælelse fra start til slut. Nyd omgivelserne, overnat i et af vores hyggelige værelser og vågn op til det skønneste morgenbord med udsigt til havet og Mols Bjerge. Molskroens traditionsrige bygning og badehotel fra 1923 har kun 18 værelser, som gør dit ophold hos os eksklusivt og hjemligt på en og samme tid.

SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI

Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er kåret som Årets Seafood restaurant 2020 i den nordiske 360eatguide.dk og er hædret af Michelin guiden med prisen Den Grønne Kløver.

DET SKAL I OPLEVE

Efter check-in dækker vi op til Molskroens Tea Time; en dejlig start på opholdet med udvalgt the eller kaffe samt lækre søde sager til. Nyd det med udsigt til den smukke have og Ebeltoft Vig. 

 Oplev eftermiddagen i den skønne natur på Mols, enten langs vandet eller i Mols Bjerge. Vi har cykler til leje og anbefaler smukke, bjergtagende vandrestier, eller en måske en frisk dukkert fra badebroen. Slut evt. eftermiddagen af på terrassen til Wine Hour med et godt glas vin og små lækre snacks fra køkkenet.

Vælg imellem 4- eller 6-retters Sensommer Menu på dit ophold.

Slut af med kaffe og hjemmelavet petit fours. Herefter er er baren åben. 

Sov godt og vågn op til Molskroens morgenbord

Glæd dig til vores hyggelige morgenbord med hjemmebagt brød, gode oste og charcuterie, lune retter, frisk juice og most, frugt samt dagens specialiteter med æg. Det hele serveret ved bordet.

  SENSOMMER HIDE AWAY - PAKKE

Check-in fra kl. 14.00

Velkomst med Tea Time 

Bobler & amûse

 4- eller 6 retters Greatest Hits Menu

Vinmenu  

Kaffe & petit fours

Overnatning i standardværelse

Molskroens morgenbord

Signature Sensommer Hide Away med 4 retters menu: Kr. 3.350,- pr. person  

Signature Sensommer Hide Away med 6 retters menu: Kr. 3.950,- pr person

Book ophold på 86 36 22 00 eller skriv til os på molskroen@molskroen.dk

TILVALG TIL OPHOLD

Afternoon Tea

Det er muligt at tilvælge Molskroens eksklusive Afternoon Tea,  en større opsats fyldt med Molskroens ikoniske søde sager, scones og sandwich sammensat af konditor Luna Ladefoged, med skøn the eller kaffe til - tilkøb Kr. 195,- per person

Wine Hour 

Nyd en hyggelig stund inden middagen. Vi byder på et glas af vores udvalgte mousserende, rød- eller hvidvin i sæsonen, præsenteret med lækre snacks fra køkkenet. Mellem kl. 17 og 18. Kr. 195,-. Kun mod forudbestilling.

 Se flere ophold her

 

MOLSKROEN - VINDER AF ÅRETS SEAFOOD RESTAURANT I NORDEN

Molskroen er kåret som vinder i konkurrencen om Årets Seafood Restaurant 2020 i den nordiske gastronomi guide 360eatguide, som hylder Molskroen for bæredygtig gastronomi.