PINSE GET AWAY

fra fredag den 7. til søndag 9. juni 

Pinsen er en dejlig mulighed for forkælelse og oplevelser for sjæl og sanser.

Oplev roen, fordybelsen, havet og bjergene på Mols, og ikke mindst den ekstraordinære smagsoplevelse i Molskroens 4 retters menu, inkl. 1 overnatning i et af vores skønne dobbeltværelser, hvor du vågner op til et overdådigt brunch morgenbord med lune specialiteter og delikatesser. 

Efter ankomst er der afternoon tea, som serveres med udsigt til den smukke have og Ebeltoft Vig - eller på vores dejlige terrasse, hvis vejret tillader det!

Efter indlogering i et af vores hyggelige værelser, er der masser af muligheder for en tur i naturen; enten langs vandet eller i Mols Bjerge, - vi stiller cykler frit til rådighed.  Glasmuséet og Fregatten Jylland, som ligger i Ebeltoft, er bestemt et besøg værd sammen med en slentretur i de gamle gader.

Vi byder velkommen i restauranten om aftenen med bobler med amúse, efterfulgt af Molskroens delikate 4 retters gourmet menu inkl. vinmenu, og afslutter med aftenkaffe og petit fours.

Inden afrejse kan du glæde dig til Molskroens  morgenbord med specialiteter, og en god kop kaffe med udsigt til haven og havet. 

PINSE GET AWAY

Afternoon tea

Bobler og amúse

Molskroens 4 retters gourmetmenu, efter køkkenchefens valg

Aftenkaffe med sødt

Overnatning i dobbeltværelse

Molskroens morgenbord med lune specialiteter og delikatesser

Pris pr. person kr. 2.550

 

Book evt en ekstra overnatning til favorabel pris og nyd evt. en dejlig frokost eller middag på dag 2 på Brasseriet, Molskroen Strandhotel.

Kontakt os på 8636 2200 eller molskroen@molskroen.dk for reservation