MOLSKROEN GET AWAY

SIGNATURE SUPREME

 Molskroens Signature Supreme er et ophold for dig, der ønsker den ekstraordinære og helt sublime madoplevelse, hvor chefkokken serverer den helt store 8-retters Signature Supreme Menu med udvalgte vine til.

Glæd dig til en smagsrejse for alle sanser, kombineret med roen og fordybelsen i den storslåede natur. Oplev et luksusdøgn, hvor der er ekstra forkælelse i vente til dig, eller én, du ønsker at forkæle. Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer, som vi henter lokalt på Djursland og i naturen omkring os.

 Molskroens traditionsrige bygning fra 1923 er omgivet af havet og Nationalpark Mols Bjerge og skaber rammen om den ekstraordinære smagsoplevelse i Molskroens 8-retters Signature Supreme Menu. Alt i alt en totaloplevelse, hvor vi gør os umage med at smag, gæstfrihed og hjerterum går hånd i hånd. 

Indtjek og velkomst

Jeres ophold starter med velkomst med Molskroens Afternoon tea, som serveres med udsigt til den smukke have og Ebeltoft Vig. Der er masser af muligheder for en tur i naturen; enten langs vandet eller i Mols Bjerge, vi stiller cykler frit til rådighed.

Inden middagen serveres et glas Champagne med amüse, dernæst forkæler vi jer med Molskroens 8 retters Signature Supreme Menu med matchende vinmenu, som præsenteres af vores sommelier. Senere serveres kaffe og petit four ved pejsen, eller på terrassen efter sæson.

Vågn op til Molskroens dejlige morgenbord med hjemmebagt brød, gode oste og charcuterie, frisk juice og most, frugt samt dagens specialiteter med æg.

 Molskroens Signature Supreme 

Velkomst med Afternoon Tea, serveres mellem kl. 14 og 16

Bobler & amûse

 8 retters Signature Supreme Menu

Vinmenu

Kaffe & petit fours

Overnatning i standardværelse

( spørg efter upgrade til suite)

Molskroens morgenbord

Fra kr. 3.650,- pr. person i delt dobbeltværelse

 Book en ekstra overnatning med morgenmad til fordelagtig pris

Book ophold på 86 36 22 00 eller skriv til os på molskroen@molskroen.dk

Download / print info om Signature Supreme Get Away lige her:

Signature Supreme (PDF)

 

WHITE GUIDE ANMELDELSE 2019

http://www.whiteguide.dk/Molskroen19

 

GOLF PÅ MOLS

Tæt på Molskroen ligger nogle af Danmarks bedste golfbaner. Vi  tilbyder vi Green Fee til Ebeltoft Golf og Kalø Golf  - kun 200 kr. pr. stk. 

Se også Molskroen Premium Ophold - 5 retters menu:

 

Se også Molskroen Signature Ophold - 3 retters menu:

 

 Vandreture på Mols

 

Download app'en : 'Nationalpark Mols Bjerge' og find kort og ruter over alle de skønne vandreture, der i området. Vi hjælper gerne i receptionen med at guide jer i forhold til jeres ønsker.

Prøv f.eks. 'den Italienske Sti' der er den ældste vandretursrute og har fået sit navn pga de smukke sydlandske udsigter og de høje cypreslingnende enebær.Stien går fra Femmøller og er 3 km lang. 

Download app her:

 

http://nationalparkmolsbjerge.dk/oplev-nationalparken/brochurer-og-digitale-guides/