MOLSKROEN SIGNATURE SUPREME

2019

 Molskroens Signature Supreme er et ophold for dig, der ønsker den ekstraordinære og helt sublime madoplevelse, hvor chefkokken serverer den helt store 8-retters Signature Supreme Menu med udvalgte vine til.

Glæd dig til en smagsrejse for alle sanser, kombineret med roen og fordybelsen i den storslåede natur. Oplev et luksusdøgn, hvor der er ekstra forkælelse i vente til dig, eller én, du ønsker at forkæle. Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer, som vi henter lokalt på Djursland og i naturen omkring os.

 Molskroens traditionsrige bygning fra 1923 er omgivet af havet og Nationalpark Mols Bjerge og skaber rammen om den ekstraordinære smagsoplevelse i Molskroens 8-retters Signature Supreme Menu. Alt i alt en totaloplevelse, hvor vi gør os umage med at smag, gæstfrihed og hjerterum går hånd i hånd. 

Indtjek og velkomst

I løbet af eftermiddagen byder vi på Afternoon tea, som serveres med udsigt til den smukke have og Ebeltoft Vig.  Der er masser af muligheder for en tur i naturen; enten langs vandet eller i Mols Bjerge, vi stiller cykler frit til rådighed.

Inden middagen serverer vi et glas Champagne med amüse, hvorefter vi er klar i restauranten til at forkæle jer med Molskroens 8 retters Signature Supreme Menu med udvalgte vine. Efter middagen får I serveret kaffe og petit four som en hyggelig afslutning på aftenen.

Vågn op til Molskroens dejlige morgenbord med hjemmebagt brød, udvalg af gode oste og charcuterie, frisk juice og most, frugt samt dagens specialiteter med æg.

 Molskroens Signature Supreme 2019

Velkomst med Afternoon Tea, serveres mellem kl. 14 og 16

Bobler & amûse

 8 retters Menu efter køkkenchefens valg

Vinmenu

Kaffe & petit fours

Overnatning i Molskroens standardværelser

Molskroens morgenbord

Fra kr. 3.650,- pr. person i delt dobbeltværelse

 Book en ekstra overnatning med morgenmad til særpris.

Book ophold på tel. 86 36 22 00 eller skriv til os på molskroen@molskroen.dk

 

Tæt på Molskroen ligger nogle af landets fineste golfbaner 

- i forbindelse med ophold på Molskroen tilbyder vi Green Fee til Ebeltoft Golf og Kalø Golf til en favorabel pris á kr. 200,- pr. stk.

 

Se også Molskroen Premium Ophold - 5 retters menu:

 Se også Molskroen Signature Ophold - 3 retters menu: