MOLSKROEN SIGNATURE PREMIUM

2019

 Molskroens Signature Premium  er for dig, der ønsker den ekstra skønne gourmet oplevelse kombineret med roen, fordybelsen og naturen på Mols. Oplev et luksusdøgn, hvor der er ekstra forkælelse i vente til dig, eller én, du ønsker at forkæle. Oplev maden, havet og bjergene på Mols, og ikke mindst den dejlige smagsoplevelse i Molskroens 5-retters Signature Premium Menu.

 -Indtjek & Velkomst

Vi byder velkommen med Afternoon tea, som serveres med udsigt til den smukke have og Ebeltoft Vig, eller på vores dejlige terrasse, hvis vejret er til det. Efter indlogering i et af vores hyggelige værelser, er der masser af muligheder for en tur i naturen; enten langs vandet eller i Mols Bjerge;  vi stiller cykler frit til rådighed. 

Inden middagen serverer vi et glas kølige bobler med amüse, hvorefter du kan glæde dig til en skøn menu med chefkok Steffen Villadsens udvalgte retter fra Signaturekortet med matchende vine.

Vågn op dagen derpå til Molskroens dejlige morgenbord med hjemmebagt brød, udvalg af gode oste og charcuterie, frisk juice, frugt samt dagens specialiteter med æg.

 Molskroens Signature Premium 2019

Velkomst med afternoon tea - serveres mellem kl. 14 og 16

Bobler & amûse

 5 retters Signature Premium Menu efter køkkenchefens valg

Vinmenu

Kaffe & Petit fours

 Overnatning i Molskroens standard dobbeltværelse

 Molskroens morgenbord

Fra kr. 3.100,- pr. person i delt dobbeltværelse

 Book en ekstra overnatning med morgenmad til særpris.

Book ophold på tel. 86 36 22 00 eller skriv til os på molskroen@molskroen.dk

 

Tæt på Molskroen ligger nogle af landets fineste golfbaner 

- i forbindelse med ophold på Molskroen tilbyder vi Green Fee til Ebeltoft Golf og Kalø Golf til en favorabel pris á kr. 200,- pr. stk.

 

Se også Molskroen Signature Supreme hvis du ønsker den helt ekstraordinære 8-retters gourmet oplevelse: