MOLSKROEN GET AWAY

SIGNATURE

 Molskroens Signature ophold er for dig, der ønsker at kombinere en skøn gourmet oplevelse med roen, fordybelsen og naturen på Mols. Oplev et luksusdøgn, hvor der er ekstra forkælelse i vente til dig, eller én, du ønsker at forkæle. Oplev maden, havet og bjergene på Mols, og ikke mindst den skønne smagsoplevelse i Molskroens 3 retters Signature Menu.

Indtjek og velkomst

Vi byder velkommen med Molskroens afternoon tea, som serveres med udsigt til den smukke have og Ebeltoft Vig, eller på vores dejlige terrasse, hvis vejret er til det. Efter indlogering i et af vores hyggelige værelser, er der masser af muligheder for en tur i naturen; enten langs vandet eller i Mols Bjerge; vi stiller cykler frit til rådighed. 

Inden middagen serverer vi et glas kølige bobler med amûse, og derefter sæsonens gourmet menu kreeret af chefkok Steffen Villadsen med matchende vine.

Vågn op dagen derpå  til Molskroens dejlige morgenbord med bl.a. hjemmebagte brød, charcuterie, gode oste, friske juicer, frugt samt dagens æg.

 Molskroens Signature Ophold

Velkomst med afternoon tea - serveres mellem kl. 14 og 16

Bobler & amûse

 3 retters Signature Menu

Vinmenu

Kaffe & Petit fours

 Overnatning i standard dobbeltværelse

 Molskroens morgenbord

Fra kr. 2.650,- pr. person i delt dobbeltværelse

Book en ekstra overnatning med morgenmad til særpris

Book dit ophold på 86 36 22 00 eller molskroen@molskroen.dk

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

 Download / print infos om  Signature Get Away her:

Signature Ophold (PDF)

 

Se menukort her:

 

 GOLF PÅ MOLS

Tæt på Molskroen ligger nogle af landets fineste golfbaner. Vi  tilbyder vi Green Fee til Ebeltoft Golf og Kalø Golf kun  200 kr. pr. stk.

 

MOLSKROEN PREMIUM & MOLSKROEN SUPREME OPHOLD

Se også Molskroen Signature Premium eller Signature Supreme, hvis du ønsker den helt ekstraordinære madoplevelse hvor du kan vælge en menu med 5 eller 8 retter:

 

 

WHITE GUIDE ANMELDELSE 2019

http://www.whiteguide.dk/Molskroen19

 

VANDRETURE PÅ MOLS

 

Download app'en : 'Nationalpark Mols Bjerge' og find kort og ruter over alle de skønne vandreture, der i området. Vi hjælper gerne i receptionen med at guide jer i forhold til jeres ønsker.

Prøv f.eks. 'den Italienske Sti' der er den ældste vandretursrute og har fået sit navn pga de smukke sydlandske udsigter og de høje cypreslingnende enebær.Stien går fra Femmøller og er 3 km lang. 

Download app her:

 

http://nationalparkmolsbjerge.dk/oplev-nationalparken/brochurer-og-digitale-guides/

 

 

 Læs artikel om oplevelser på Djursland og anbefaling af Molskroen:

Sommerhusudlejer peger på Molskroen som en af de bedste oplevelser i Ebeltoft

 

white guide -