Kristi Himmelfarts Get Away

KR. HIMMELFART - GET AWAY

 fra torsdag den 30. maj til lørdag den 1. juni

Kristi Himmelfartsferien er en dejlig mulighed for forkælelse og oplevelser for sjæl og sanser. Oplev roen, fordybelsen, havet og bjergene på Mols, og ikke mindst den ekstraordinære smagsoplevelse i Molskroens 4 retters menu, inkl. 1 overnatning i et af vores skønne dobbeltværelser, hvor du vågner op til et overdådigt brunch morgenbord med lune specialiteter og delikatesser. 

Efter ankomst er der afternoon tea, som serveres med udsigt til den smukke have og Ebeltoft Vig - eller på vores dejlige terrasse, hvis vejret tillader det!

Efter indlogering i et af vores hyggelige værelser, er der masser af muligheder for en tur i naturen; enten langs vandet eller i Mols Bjerge, - vi stiller cykler frit til rådighed.  Glasmuséet og Fregatten Jylland, som ligger i Ebeltoft, er bestemt et besøg værd sammen med en slentretur i de gamle gader.

Vi byder velkommen i restauranten om aftenen med bobler med amúse, efterfulgt af Molskroens delikate 4 retters gourmet menu inkl. vinmenu, og afslutter med aftenkaffe og petit fours.

Inden afrejse den følgende dag, kan du glæde dig til Molskroens overdådige morgenbord med specialiteter, og en god kop kaffe til udsigt af haven og havet.

Molskroens Kristi Himmelfarts Get Away

Afternoon tea

Bobler og amúse

Molskroens 4 retters gourmetmenu, efter køkkenchefens valg

Aftenkaffe med sødt

Overnatning i dobbeltværelse

Molskroens morgenbord med lune specialiteter og delikatesser

Pris pr. person kr. 2.550

 

Book evt en ekstra overnatning til favorabel pris og nyd evt. en dejlig frokost eller middag på dag 2 på Brasseriet, Molskroen Strandhotel.

Kontakt os på 8636 2200 eller molskroen@molskroen.dk for reservation

Se menukort her:

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/BookingBtn.cshtml)

 

Vandreture på Mols

 

Download den helt nye app : 'Nationalpark Mols Bjerge' og find kort og ruter over alle de skønne vandreture, der i området. Vi hjælper gerne i receptionen med at guide jer i forhold til jeres ønsker.

Prøv f.eks. 'den Italienske Sti' der er den ældste vandretursrute og har fået sit navn pga de smukke sydlandske udsigter og de høje cypreslingnende enebær.Stien går fra Femmøller og er 3 km lang. 

Download app her:

 

http://nationalparkmolsbjerge.dk/oplev-nationalparken/brochurer-og-digitale-guides/