GOURMET TASTING OPHOLD

Fredag d. 21. og lørdag d. 22. februar

Fredag d. 28. og lørdag d. 29. februar

Velkommen til 2020 og nye madoplevelser på Molskroen.

Book en fantastisk Gourmet tasting ophold i februar og få mulighed for at smage køkkenchefens 4 retters Signature Winter Deluxe Menu til en ekstra god vinterpris.

 

Check in fra kl 14.00 i et af vores hyggelige værelser. ( kun 4 udvalgte datoer) 

Vi byder velkommen i restauranten med dejlige bobler og chefkokkens appetizers inden middagen.

   

MENU

 

Bobler & Amuse

Dansk stenbiderrogn med hjemmelavet rygeost, sprøde grøntsager og profiteroles bagt på oksemarv

Rødtungefilet farseret med kammusling og trøffel. Serveret med Helge’s kål i østersstuvning

Boeuf Wellington af dansk okse med sauce Borderlaise og pommes frites

Villadsen's stracciatella med mazerinkage, hasselnøddekaramel og citronconfit

4 retters vinmenu

Kaffe & petit four

Kr. 1.500,- ( normalpris 1.995,-)


 Efter middagen serveres kaffe og petit four eller drinks ved pejsen.

Overnat i et af vores hyggelige værelser til en særlig vinterpris, og vågn op midt i den skønne natur på Mols, hvor I  starter dagen med det store brunch deluxe morgenbord med chefkokkens brunch specialiteter.

 Herefter er der masser af mulighed for gåture ad de skønne stier i Mols Bjerge eller langs havet.

 

Gourmet Tasting Ophold inkl. overnatning og Molskroens Brunch:

 

Kr. 2.295,- pr person i delt dobbeltværelse

 

( Bestil evt. Molskroens skønne Afternoon tea som tilkøb til kr. 295,-)

 

Vælg imellem to weekends : Den 21. og 22. februar samt d. 28. og 29. februar

 Kontakt os på 86 36 2200 og hør mere om ophold og værelsespriser eller send en mail

med din forespørgsel til molskroen@molskroen.dk