EFTERÅRS HIDE AWAY PÅ MOLS

Oplev efteråret på Mols og en gourmetoplevelse i særklasse. Et døgn, hvor der er ekstra forkælelse i vente. Oplev maden, havet og bjergene på Mols, og ikke mindst den dejlige smagsoplevelse i Molskroens 4-retters Signature Deluxe Menu.

Efter indtjek på værelset, er der mulighed for at reservere bord til Molskroens afternoon tea - en specialitet med et overdådigt kagefad med efterårets skønne desserter og små sandwich, som kan nydes ved pejsen i restauranten.

Vi byder dernæst velkommen i restauranten til middagen med velkomstbobler og amüse, efterfulgt af Molskroens 4 eller 6 retters Signature menu. 

Inden afrejse er der endnu en smagsoplevelse i vente. Glæd dig til vores hyggelige morgenbord med hjemmebagt brød, gode oste og charcuterie, lune retter, frisk juice og most, frugt samt dagens specialiteter med æg. Det hele serveret ved bordet.

Velkommen på Mols.

HIDE AWAY - 1 DØGN

Ankomst fra kl. 14.00

Velkomst med Afternoon Tea - serveres mellem kl. 14 og 16

(som tilkøb kr. 295,-)

Bobler & amûse

 4 eller 6 retters Signature efterårsmenu

 

 

Vinmenu

Kaffe & Petit fours

 Overnatning i dobbeltværelse

 Molskroens skønne morgenbord

Hide Away  -inkl. 4 retters menu kr. 2.855,- pr. person (tilkøb afternoon kr. 295)

Hide Away - inkl. 6 retters menu kr. 3.355,- pr person ( tilkøb afternoon tea 295)

 

2 DØGN/3DAGE - MINIBREAK PÅ MOLSKROEN

 Book en ekstra overnatning eller to inkl. morgenmad og oplev et 3 dages mini-break på Mols til kun kr. 750,- pr. person i delt standard dobbeltværelse.

Prøv også Molskroens Brasserie med lækre brasserie klassikere efter en aktiv dag i naturen.

Se Molskroens Brasserie menukort her: 

 

Book ophold på tel. 86 36 22 00 eller skriv til os på molskroen@molskroen.dk 

EFTERÅRSFERIE PÅ MOLS - uge 42

Book ophold i efterårsferien  - se special offer her:

 

MICHELIN PRIS - DEN GRØNNE KLØVER

Molskroen er blevet hædret i Michelin Guiden med den nye 2020 pris 'Den grønne femkløver', som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt.

 .........