CHRISTMAS HIDEAWAY 2023

Fra mandag d. 20. nov. - søndag d. 17. dec.

Molskroens Christmas Hideaway er en eksklusiv gourmet oplevelse i særklasse omgivet af julens magi i vores hyggelige rammer.

Lad os om værtskabet, hjemlig hygge, og juleknas ved pejsen med tid til fordybelse. Oplev et døgn, hvor der er ekstra forkælelse i vente til dig, eller én, du ønsker at forkæle. Oplev julens skønne menu, omgivet af havet og bjergene på Mols, og ikke mindst den sublime smagsoplevelse i Molskroens Signature Menu af sæsonens friske råvarer.

Molskroens traditionsrige bygning fra 1923 er omgivet af havet og Nationalpark Mols Bjerge og skaber rammen om en totaloplevelse, hvor vi altid gør os umage med at smag, gæstfrihed og hjerterum går hånd i hånd. 

DET SKAL DU OPLEVE

Efter check-in dækker vi op til Molskroens kaffe & kagebord. Vi forkæler jer med sæsonens konditorkage med udvalgt the, kaffe eller julegløgg. Nyd det med udsigt til den smukke have og Ebeltoft Vig. En hyggelig start på opholdet med lækre julegodter og knas til.

Oplev eftermiddagen i den skønne natur på Mols, enten langs vandet eller i Mols Bjerge. Vi anbefaler smukke, bjergtagende vandrestier. Vi tilbereder en kaffe eller the to Go til turen.

Vi byder velkommen i restauranten om aftenen med et glas dejlige bobler, efterfulgt af Molskroens Signature Menu samt mulighed for tilkøb af matchende vinmenu. 

Molskroens Signature menu er sammensat af en delikat intro bestående af 3-5 mindre serveringer (hors d'oeuvres) og dernæst en 6 retters menu. Det er muligt at vælge en mindre version med en 4 retters  menu.

Overnatning & Molskroens Morgenbord

Glæd jer til vores hyggelige morgenbord med hjemmebagt brød, gode oste, charcuterie, lune retter, frisk juice og most, frugt samt dagens specialiteter med æg, som bestilles ved bordet.

CHRISTMAS HIDE AWAY

Check-in fra kl. 14.00

Badekåber til låns og to go kaffe/the til gåturen

Molskroens kaffe & kage

Hertil serveres kaffe, the eller julegløgg

Molskroens Signature Menu 

 Overnatning i superior dobbeltværelse eller i family suite

 Molskroens Morgenbord

Christmas Hide Away Signature kr. 2.995,- pr. person

Christmas Hide Away inkl 4 retters menu kr. 2.695,- pr. person

Prisen er per person i delt dobbeltværelse
Kr. 395,- i tillæg for enkeltværelse

Tillægspriser ved ønske af opgradering af værelse:

Panorama værelse Kr. 400,- 
Master Suite Kr. 1.200,-

TILKØB

Potium 6 retter 1.400,-
Potium 4 retter 1.100,-

Atticus 6 retter 2.600,- 
Atticus 4 retter 1.900,- 

Non Alcoholic Extractum 6 retter 1.000,-
Non Alcoholic Extractum 4 retter 800,-

Molskroens Ostevogn 250,-

Kaffe og Petit Four 125,-

BOOK OPHOLD

 

SE FLERE OPHOLD

 

 Kontakt os på molskroen@molskroen.dk 

 

SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI

Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er kåret som Årets Seafood restaurant i den nordiske 360eatguide.dk og har vundet Talentprisen,  og igen i 2022 tildelt Den grønne stjerne af Michelin guiden.