AUTUMN HIDEAWAY

Fra d. 1. oktober - d. 19. november

Oplev efterårets farver på Mols. Molskroens Autumn Hide Away er en eksklusiv gourmet oplevelse for alle sanser. Lad os om værtskabet, hjemlig hygge, tea time ved pejsen med tid til fordybelse. Oplev et døgn, hvor der er ekstra forkælelse i vente til dig, eller én, du ønsker at forkæle. Oplev maden, havet og bjergene på Mols, og ikke mindst den sublime smagsoplevelse i Molskroens Signature Menu. 

Molskroens Signature Menu er består af en delikat intro med af 3-5 mindre serveringer (hors d'oeuvres) og dernæst en 6 retters menu. Det er muligt at vælge en mindre version med en 4 retters menu.

Molskroens traditionsrige bygning fra 1923 er omgivet af havet og Nationalpark Mols Bjerge. Her skabes rammen om en totaloplevelse, hvor vi altid gør os umage med at smag, gæstfrihed og hjerterum går hånd i hånd. 

DET SKAL DU OPLEVE

Efter check-in dækker vi op til Molskroens kaffe & kagebord. Vi forkæler jer med sæsonens skønne konditorkage med udvalgt the eller kaffe. Nyd det med udsigt til den smukke have og Ebeltoft Vig. 

Oplev eftermiddagen i den skønne natur på Mols, enten langs vandet eller i Mols Bjerge, vi tilbyder leje af cykler og anbefaler smukke, bjergtagende vandrestier. Eller nyd havudsigten i Kirkebystuen med et godt glas vin og små lækre snacks. 

Ebeltoft by byder på masser af kulturelle oplevelser, bl.a. Glas i Ebeltoft - et museum for glaskunst i verdensklasse og naturligvis den nyrenoverede og prisvindende Maltfabrik.

Vi byder velkommen i restauranten om aftenen med et glas bobler, efterfulgt af Molskroens Signature Menu samt mulighed for tilkøb af matchende vinmenu.

 Sov godt og vågn op til Molskroens morgenbord

Glæd jer til vores hyggelige morgenbord med hjemmebagt brød, gode oste og charcuterie, lune retter, frisk juice og most, frugt samt dagens specialiteter, som bestilles ved bordet.

AUTUMN HIDE AWAY

Check-in fra kl. 14.00

Badekåber til låns og to go kaffe/the til badebroen eller til gåturen

Molskroens kaffe & kage

Velkomstbobler

 Molskroens Signature Menu

 Overnatning i dobbeltværelse

 Molskroens Morgenbord

Billetter til Glas i Ebeltoft - et museum for glaskunst

 Autumn Hideaway Signature kr. 3.195,- pr. person

Autumn Hideaway inkl. 4 retters menu kr. 2.895,- pr. person

Prisen er per person i delt dobbeltværelse
Kr. 395,- i tillæg for enkeltværelse

Tillægspriser ved ønske af opgradering af værelse:

Panorama værelse Kr. 400,- 
Master Suite Kr. 1.200,-

TILKØB

 Vinmenu, oste, kaffe og petit four tilkøbes:

Potium 6 retter 1.400,-
Potium 4 retter 1.100,-

Atticus 6 retter 2.600,- 
Atticus 4 retter 1.900,- 

Non Alcoholic Extractum 6 retter 1.000,-
Non Alcoholic Extractum 4 retter 800,-

Molskroens Ostevogn 250,-

Kaffe og Petit Four 125,-

 


BOOK OPHOLD

 

Se flere ophold

 

 

Kontakt os på molskroen@molskroen.dk

 

SMAG OG BÆREDYGTIG GASTRONOMI

Vi hylder den gode smag baseret på de bedste råvarer og med stor omtanke og fokus på bæredygtig gastronomi. Vi henter vores råvarer på Djursland, i naturen og ved havet omkring os. Molskroen er kåret som Årets Seafood restaurant 2020 og i 2021 vandt konditor Luna, young chef of the year i den nordiske 360eatguide.dk og er samtidig hædret af Michelin guiden med prisen , Den Grønne Kløver.