AUTUMN HIDE AWAY 

Fra fredag d. 1. okt. - torsdag d. 18. nov.

Oplev efteråret på Mols og en gourmetoplevelse i særklasse. Et døgn, hvor der er ekstra forkælelse i vente. Oplev maden, havet og bjergene på Mols, og ikke mindst den dejlige smagsoplevelse i Molskroens 4- eller 6 retters Signature Menu.

Efter indtjek på værelset, er der mulighed for at reservere bord til Molskroens afternoon Tea - en specialitet med et overdådigt kagefad med efterårets skønne desserter og små sandwich, som kan nydes ved pejsen i restauranten. Eller nyd Molskroens Wine Hour i Kirkebystuen inden middagen.

Vi byder dernæst velkommen i restauranten til middagen med velkomstbobler og amüse, efterfulgt af Molskroens 4 eller 6 retters Signature menu. 

Inden afrejse er der endnu en smagsoplevelse i vente. Glæd dig til vores hyggelige morgenbord med hjemmebagt brød, gode oste og charcuterie, lune retter, frisk juice og most, frugt samt dagens specialiteter med æg. Det hele serveret ved bordet.

Velkommen på Mols.

AUTUMN HIDE AWAY - 1 DØGN

Ankomst fra kl. 14.00

Tea Time fra kl. 14 og 16

Bobler & amûse

 4 eller 6 retters Signature efterårsmenu 

Vinmenu

Kaffe & Petit fours

 Overnatning i dobbeltværelse

2 billetter til Glasmuseet i Ebeltoft

 Molskroens morgenbord

Autumn Hide Away - inkl. 4 retters menu kr. 2.995,- pr. person 

Autumn Hide Away - inkl. 6 retters menu kr. 3.495,- pr. person 

 Book dit ophold på tel. 86 36 22 00 eller send en forespørgsel på molskroen@molskroen.dk 

EKSTRA FORKÆLELSE  - TILVALG 

Afternoon Tea

Det er muligt at tilvælge Molskroens eksklusive Afternoon Tea, kreeret af vores konditor Luna Ladefoged. En større opsats fyldt med Molskroens ikoniske søde sager, scones og sandwich med skøn the eller kaffe til - tilkøb for Kr. 195,- per person

Signature Wine Hour 

Nyd en hyggelig stund inden middagen.Vi byder på et glas af vores udvalgte mousserende, rød- eller hvidvin i sæsonen, præsenteret med lækre snacks fra køkkenet. Mellem kl. 17 og 18. Kr. 195,-. Kun mod forudbestilling.

 MINIBREAK PÅ MOLSKROEN 2 DØGN / 3 DAGE

 Oplev naturen og de dejlige madoplevelser på Mols over flere dage. Book et ekstra døgn med morgenmad til kun kr. 750,- pr. person i delt standard dobbeltværelse.

Vi anbefaler at booke bord på dag 2 på Molskroens Brasserie, som tilbyder brasserie klassikere af høj kvalitet i en afslappet atmosfære.  

Se Molskroens Brasserie menukort her: 

 

CHRISTMAS HIDE AWAY

 

NYTÅRSGALLA - OPHOLD

 

MOLSKROEN - VINDER AF ÅRETS SEAFOOD RESTAURANT I NORDEN

Molskroen er kåret som vinder i konkurrencen om Årets Seafood Restaurant 2020 i den nordiske gastronomi guide 360eatguide, som hylder Molskroen for bæredygtig gastronomi. 

 

MICHELIN PRIS - DEN GRØNNE KLØVER

Molskroen er blevet hædret i Michelin Guiden med den nye 2020 pris 'Den grønne femkløver', som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt.

 .........