Hold møde på Molskroen

Hold dit næste ledermøde på Molskroen - et åndehul i Danmarks smukkeste natur for foden af Nationalpark Mols Bjerge og den perfekte ramme for kreativ udfoldelse, visionære tanker og refleksion.

Her kan du afholde dit næste bestyrelsesmøde, workshop eller kursus, hvor vi sørger for forplejning og service i topklasse, med en gastronomisk smagsoplevelse på højeste niveau.

 Vores mødelokaler er beliggende med udsigt og udgang til den gamle prydhave og havet, som giver jer optimale muligheder for en mødedag midt i naturen, hvor I kan fordybe jer ude som inde.

Vi samarbejder med en række teambuilding aktører og kan inspirere jer med løbe- og vandreture, walk & talk i Mols Bjerge, guidede cykelture, havkajak og diverse teambuilding-aktiviteter i Nationalparken, som en aktivt indslag indslag i jeres mødeprogram.

Molskroens Executive  - Heldagsmøde

fra kl. 8.00 - 21.00 inkl. middag i Molskroens restaurant

Mødelokale inkl. AV-udstyr

Let morgenmad

Buffet med kaffe/te, isvand, frisk frugt og sunde snacks hele dagen

Molskroens frokost (2 retters menu)

Eftermiddagskaffe med kage

Molskroens Signature Menu 

Kaffe med sødt

Vinmenu aftales med restaurantchef Dennis Blok

KONTAKT OS

Kontakt Sales Manager Sarah Evar på se@molskroen.dk for inspiration og oplæg til jeres næste møde. Vi glæder os til en dialog, hvor vi sammensætter en mødedag, som matcher jeres ønsker og behov.

Booking: 86 36 22 00

Se mere om mødepakker her: