Spis på Mols

Hvem er vi

Molskroen og Molskroen Strandhotel ligger med udsigt til havet og Nationalpark Mols Bjerge i ryggen. Lige midt i landet og med direkte adgang til den skønne badestrand ved Ebeltoft Vig. Et unikt åndehul i et af Danmarks mest naturskønne områder.

Molskroens to hoteller med hver sin restaurant har forkælelsen i centrum. Forkælelse for smagsløgene - og for sjælen. Her kan du koble helt fra og opleve gastronomi når det er bedst, forenet med den ro og fordybelse, som Mols tilbyder.

Molskroen har lange traditioner med den gode gastronomi og forkælelse i højsædet. Sådan er det også i dag. Ikke mindst efter en gennemgribende modernisering i 2013, hvor de 18 værelser i dag fremstår nye og eksklusivt indrettet med stilfuldt design. 

Molskroens gourmet restaurant bygger på stolte traditioner med chefkokke som Wassim Hallal, Michel Michaud m.fl. i køkkenet, og nu siden 2016 med chefkok Steffen Villadsen i spidsen for den gastronomiske linie på Molskroen.

Molskroen Strandhotel åbnede i april 2014, blot 200 m fra Molskroen med 29 nye, moderne værelser i maritim stil, tæt på havet og med en stor udendørs terrasse.

Stilen er varm og afslappet og tilbyder udover overnatning, Brasseriets veltilberedte klassikere  med køkkenchef Nikolaj Wilhardt i spidsen for køkkenet. Der er åbent både til frokost (lørdag og søndag) og aften med et eksklusivt udvalg af fisk og skaldyr, samt et varieret menukort.

Velkommen på Molskroen og Molskroen Strandhotel.

Læs den nye White Guide 2019 anmeldelse her:

http://www.whiteguide.dk/Molskroen19

Læs presseartikel om Molskroen og andre oplevelser på Djursland :

Sommerhusudlejer peger på Molskroen som en af de bedste oplevelser i Ebeltoft