Kontakt Om os

Event- kalender 2019

Fødselsdagstilbud - Menu KUN 250,-

Fredag d. 12. april

Molskroen Strandhotel fylder 5 år fredag d. 12. april med et fantastisk tilbud. Smag Brasseriets 3 retters forårsmenu til kun 250 kr. inkl. velkomstdrink og book en overnatning med 50% rabat - kun denne aften.  Vi fester hele aftenen med fredagsbar, cocktails og DJ lounge - det hele til fødselsdagspriser. Begrænsede pladser!

10 retters Tasting Menu - Brasseriet

Fredag d. 29. marts

Book bord og smag Brasseriets overdådige tasting menu, kreeret af Daniel Simonsen. Glæd dig til 10 smagfulde forårsretter, som serveres og deles ved bordet. En smagsrejse i Brasseriets madunivers af højeste klasse. Kr. 448,-

Nancy Harms koncert & Dinner

Fredag d. 5. april

Nye York Jazz og Dinner når det er allerbedst. Et gensyn med Nancy Harms med sublim trio på Molskroen. En gourmet- og musikoplevelse ud over det sædvanlige. Velkomstbobler og bar appetizers, 3 retters New York Style menu og intimkoncert med Nancy Harms med trio. Dinner & Jazz 995,-

 

 

 

Påskevandring & frokost

Søndag 13. april kl. 9.30

En vidunderlig 3 timers guidet vandring med udsøgte naturoplevelser midt Nationalpark Mols Bjerge og skøn frokost i Brasseriet på Molskroens Strandhotel. Kr. 495,-

Brasseriets Påskefrokost

Søndag 21. april

Book bord til Brasseriets store Påskefrokost buffet for hele familien, søndag d. 21. april, med alle de skønne påskeklassikere og lækre desserter. Kombiner med en god vandretur langs havet eller i Mols Bjerge. kr. 498,- ( børn 250,)

Brasseriets menukort

Marts - april 2019

Smag Daniel Simonsens skønne brasserie klassikere som moules frites og grillet jomfruhummer med aioli, eller månedens steak Tournedos Rossini af dansk oksemørbrad. 3 retter fra kr. 365,-

Get away til en god pris

Marts 2019

Book et par skønne dage på Molskroen Strandhotel med direkte udsigt til havet. Nyd naturen omkring Mols Bjerge og spis godt og hyggeligt i Brasseriet. Vinterpris inkl. menu og overnatning med morgenmad fra kr. 995,-

Molskroen Søndagsbrunch

Alle søndage februar/marts

Nyd Molskroens populære søndagsbrunch med view til havet og haven. Vi tænder op i pejsen og hygger om vores gæster hver søndag. En skøn symfoni af kolde og lune brunchspecialiteter, som luner i de kolde måneder. Kr. 395,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Molskroens Påskemenu

fredag 12. - 22. april

Smag Steffen Villadsens 4 retters Påskemenu med velkomstbobler og amûse, pocheret æg med ragout af dansk hummer, dampet torsk med Baerii caviar, lammekrone med håndpillede rejer og Molskroens påskedessert med citronfromage, marengs og lakridsflødeis, inkl. kaffe og petit fours Påskepris Kr. 1.500,- (normalpris 1.895,-)

Molskroens Påskefrokost

Fredag 12.-22. april

Glæd dig til Molskroens skønne påskefrokost menu, som serveres alle dage i Påsken med udsigt til havet. 3 retters menu kr. 400,-

Molskroens Påskebrunch

Påskesøndag & 2. påskedag

Book bord til Molskroens overdådige Påskebrunch med alt hvad du kan drømme om af brunchlækkerier og specialiteter fra chefkok Steffen Villadsens køkken. Vælg mellem søndag d. 21.paril eller mandag d. 22. april. Book i god tid. Der er rift om pladserne. kr. 395,-

 

 

Påskedage på Mols

Fra 12. - 22. april

Oplev roen, fordybelsen, havet og bjergene på Mols, og ikke mindst den ekstraordinære smagsoplevelse i Molskroens 4 retters påskemenu. Sov godt i et af vores skønne dobbeltværelser og vågn op til påskebrunch med kolde og lune specialiteter. Fra kr. 2.550,- pr pers.

 

 

Mors Dag Brunch

Søndag d. 12. maj

Vi fejrer Mors Dag med manér med lækker søndagsbrunch i Brasseriet. Chefkokken tilbereder skønne brunchretter som smager af forår, inkl. friskbrygget kaffe, te og juice. kr. 298,-

 

 

Afternoon Tea på Molskroen

Marts - april

Nyd Molskroens lækre Afternoon Tea og smag et udvalg af skønne kager  inkl. kaffe. Nyd det hele ved pejsen i restauranten ( onsdag-søndag)  Kr. 275,-

Winemaker's Dinner - Foradori

Lørdag d. 14. juni

Vi er stolte af at præsentere en af de mest fremtrædende vinproducenter i Europa, Elisabetta Foradori til Winemakers Dinner på Molskroen. En unik aften og smagsrejse for alle sanser, hvor chefkok Steffen Villadsen og Elisabetta Foradori i fællesskab sammensætter en 5 retters gourmet- og vinmenu i perfekt harmoni. Kr 2.000,-/ 2995,- inkl overnatning og brunch ( begrænsede pladser)

Molskroens Signature Menu 2019

Februar- Marts 2019

Smag køkkenchef Steffen Villadsens nye skønne Signature Deluxe eller Signature Premium 2019 af sæsonens udvalgte råvarer. Vælg mellem 4 eller 8 retter eller se vores a la carte kort. Fra 1.895,- inkl. vinmenu.

 

 

 

 

Molskroen Signature Ophold

Vinter/forår 2019

Molskroens Signature Ophold er et gourmetophold i særklasse. Vælg 3, 5 eller 8 retters menu med overnatning inkl. lækkert morgenbord. Glæd dig til afternoon tea på terrassen, vandre- eller cykelture langs havet, ro og forkælelse og god mad fra start til slut. Fra kr. 2.650,-