Kontakt Om os

Event- kalender 2019

Brasseriets Nytårsbrunch

Søndag d. 20. januar 2019

Brasseriet inviterer til lækker Nytårsbrunch med alt hvad hjertet kan begære af kolde og lune brunchdelikatesser. Velkommen til 2019 - og til en dejlig vintermorgen med hygge for hele familien. Kr.298,- pr person.( børn 198,-)

Gourmet Tasting Weekend

fredag d. 1. og 2. feb. & 8. & 9. feb

Velkommen til nye madoplevelser. Vi åbner sæsonen med et brag af en weekend hvor køkkenchefen serverer sin nye 4 retters Signature Deluxe Menu inkl. vinmenu, kaffe og petit four til en ekstra god åbningspris. Gourmet Tasting Menu kr.1.200,- (normalpris 1.895,-)

 

 

 

Valentine's Get Away

fra 14. - 17. februar

Forkæl den du holder allermest af på Valentine's Day på Molskroen med romantisk Valentine's Dinner inkl. overnatning og skøn Valentine's Brunch og meget mere. Get Away kan bookes fra d.14. - 17. februar. Kr. 2.650,- pr person

Valentine's Brunch

Fredag 14. - Søndag d. 17. feb.

Forkæl den du holder allermest af med årets overdådige Valentine's brunch. Vælg mellem 3 dage i vinterferien. Søndag inkl. live jazz.  Kr. 395,-/Champagnebrunch 495,-

Valentine's Afternoon Tea

Vinterferien - uge 7

Glæd dig til at smage dessertkunst i verdensklasse! Chocolatier, konditor og verdensmester, Palle Sørensen kreerer en romantisk Valentine's kageopsats sammen med Molskroens køkkenchef. Valentine's Afternoon Tea Special kr. 295,-

 

 

Molskroen Søndagsbrunch

Alle søndage februar/marts

Nyd Molskroens populære søndagsbrunch med view til havet og haven. Vi tænder op i pejsen og hygger om vores gæster hver søndag. En skøn symfoni af kolde og lune brunchspecialiteter, som luner i de kolde måneder. Kr. 395,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dining Festival - Brasseriet

Uge 5 & 6 2019

Glæd dig til Dining Festival i Brasseriet fra mandag d. 28. januar til søndag d.10 februar, hvor du kan smage et udvalg af vores skønne klassikere. Vi lancerer 2 forskellige menuer i uge 5 og 6 - til priser du ikke vil gå glip af! 3 retter - kun kr. 250,- ( få billetter)

 

 

 

Kokketræf på Molskroen - 'Girlpower' 2019

Søndag d. 10. marts

Velkommen til eksklusivt kokketræf på Molskroen, hvor vi har inviteret nogle af de dygtigste kvindelige kokke og talenter til træf på Molskroen med servering af 6-retters gourmet menu for gæsterne, inkl. vinmenu, velkomstbobler, kaffe & petit four m.m. Kr. 2.500,- / 3.500 inkl. ophold

 

 

Nancy Harms koncert & Dinner

Fredag d. 5. april

Nye York Jazz og Dinner når det er allerbedst. Et gensyn med Nancy Harms med sublim trio på Molskroen. En gourmet- og musikoplevelse ud over det sædvanlige. Velkomstbobler og bar appetizers, 3 retters New York Style menu og intimkoncert med Nancy Harms med trio. Dinner & Jazz 995,-

 

 

 

Winemakers Dinner - Elisabetta Foradori

Fredag 14. juni

Mød en af de mest fremtrædende vinproducenter i Europa, Elisabetta Foradori fra Italien til Winemaker's Dinner på Molskroen. En sublim smagsrejse for alle sanser, hvor chefkok Steffen Villadsen og winemaker Elisabetta Foradori præsenterer en 5 retters gourmet- og vinmenu i perfekt harmoni. Pris kr. 2.000,- pr. person

Molskroens Signature Menu 2019

Februar- Marts 2019

Smag køkkenchef Steffen Villadsens nye skønne Signature Deluxe eller Signature Premium 2019 af sæsonens udvalgte råvarer. Vælg mellem 4 eller 8 retter eller se vores a la carte kort. Fra 1.895,- inkl. vinmenu.

 

 

 

 

Molskroen Signature Ophold

Vinter/forår 2019

Molskroens Signature Ophold er et gourmetophold i særklasse. Vælg 3, 5 eller 8 retters menu med overnatning inkl. lækkert morgenbord. Glæd dig til afternoon tea på terrassen, vandre- eller cykelture langs havet, ro og forkælelse og god mad fra start til slut. Fra kr. 2.650,-

Afternoon Tea på Molskroen

Fra 1. februar (onsdag - søndage)

Nyd Molskroens lækre  Afternoon Tea og smag et udvalg af skønne kager  inkl. kaffe. Nyd det hele ved pejsen i restauranten. Kr. 275,-

Brasseriets menukort

Vinter 2019

Smag Daniel Simonsens skønne vinterretter og franske brasserie klassikere. Prøv f.eks. Boeuf Sauté Stroganoff på oksemørbrad med pommes puré, ristede svampe og paprika. 3 retter kr. 365,-

Brasseriets Take Away

Januar 2019

Bestil og afhent Brasseriets take away fra onsdag - søndag. Glæd dig til skønne simreretter som luner i den kolde tid. Smag fx den lækre Boeuf Stroganoff Sauté.