Kontakt Om os

Event- kalender 2019

Molskroens Påskefrokost

Fredag d. 12.- 22. april

Glæd dig til Molskroens skønne 3 retters påskefrokost menu, som serveres alle dage i Påsken med udsigt til havet; Pocheret økoæg med håndpillede rejer og purløgsmayo, frokostbøf af dansk kalvefilet med pommes macaire og trøffelsauce,  to slags is indbagt i marengs på citronspeciebund. Kr. 400,-

Molskroens Påskebrunch

Påskesøndag & 2. påskedag

Book bord til Molskroens overdådige Påskebrunch med alt hvad du kan drømme om af brunchlækkerier og specialiteter fra chefkok Steffen Villadsens køkken. Vælg mellem søndag d. 21.april eller mandag d. 22. april. Book i god tid. Påskesøndag med lækker live jazz. kr. 395,-

 

 

Molskroens Påskemenu

fredag 12. - 22. april

Molskroens 4 retters Påskemenu med velkomstbobler og amûse, pocheret æg med ragout af dansk hummer, dampet torsk med Baerii caviar, lammekrone med håndpillede rejer og Molskroens påskedessert med citronfromage, marengs og lakridsflødeis, inkl. kaffe og petit fours Påskepris Kr. 1.500,- (normalpris 1.895,-)

Molskroens Signature Menu

April 2019

Smag køkkenchef Steffen Villadsens nye skønne Signature Deluxe eller Signature Premium 2019 af sæsonens udvalgte råvarer. Vælg mellem 4 eller 8 retter eller se vores a la carte kort. Fra 1.895,- inkl. vinmenu.

 

 

 

 

Afternoon Tea på Easter Edition

Hele Påsken

Nyd Molskroens lækre Afternoon Tea Easter Edition og smag et udvalg af skønne kager  inkl. kaffe. Nyd det hele ved pejsen eller på terrassen. Alle åbningsdage. Kr. 295,-

Påskedage på Mols

Fra 12. - 22. april

Oplev roen, fordybelsen, havet og bjergene på Mols, og ikke mindst den ekstraordinære smagsoplevelse i Molskroens 4 retters påskemenu. Sov godt i et af vores skønne dobbeltværelser og vågn op til påskebrunch med kolde og lune specialiteter. Fra kr. 2.550,- pr pers.

 

 

Brasseriets Påske Buffet

Påskesøndag d. 21. april

Book bord til Brasseriets store Påskefrokost buffet for hele familien, søndag d. 21. april, med alle de skønne påskeklassikere og lækre desserter. Kombiner med en god vandretur langs havet eller i Mols Bjerge. kr. 498,- ( børn kr.250,-)

Takeaway - Fransk Landkylling Rôtisseur

Alle dage i Påsken

Smag Brasseriets nye takeaway menu;  1/1 fransk landkylling rotisseur, ovnstegt kartoffel med løg og krydderurter og salat og pisket kryddersmør. Kr. 228,- ( menu til 2-3 pers)

 

 

 

Morgenbrød & gratis kaffe

Påsken

Hent vores friskbagte økologiske morgenboller af egen surdej samt lune kanelsnurrer i Brasseriet. Alle dage i Påsken mellem kl 8.00 og 10.00. Vi gi'r friskbrygge kaffe to go 'på huset' .

 

 

Vandretur i Mols Bjerge & Frokost

Lørdag 25. maj kl. 9.30

En vidunderlig 3 timers guidet vandring med udsøgte naturoplevelser midt Nationalpark Mols Bjerge og skøn frokost i Brasseriet på Molskroens Strandhotel. Kr. 495,-

Brasseriets Menukort

April 2019

Smag Daniel Simonsens skønne brasserie klassikere. Moules frites og grillet jomfruhummer med aioli, eller månedens steak af eget krogmodnet dansk oksemørbrad. 3 retter kr. 385,-/4 retter 400,-

Molskroen Søndagsbrunch

Alle søndage i april

Nyd Molskroens populære søndagsbrunch med view til havet og haven. Vi hygger om vores gæster hver søndag. En skøn morgensymfoni af kolde og lune brunchspecialiteter. Kr. 395,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mors Dag Brunch

Søndag d. 12. maj

Vi fejrer Mors Dag med manér med lækker søndagsbrunch i Brasseriet. Chefkokken tilbereder skønne brunchretter som smager af forår, inkl. friskbrygget kaffe, te og juice. kr. 298,-

 

 

Skaldyrsaften - Brasseriet

Lørdag d. 18. maj

En overdådig skaldyrsaften i Brasseriet med alt hvad hjertet kan begære af franske østers fra Bretagne, jomfruhummer, krebs, muslinger, tigerrejer m.m. Nyd det gode selskab inkl. et glas kølig Sancerre eller champagne under parasollen på lounge terrassen. Kr. 598,-

 

 

 

 

 

Winemaker's Dinner - Foradori

Lørdag d. 14. juni

Vi er stolte af at præsentere en af de mest fremtrædende vinproducenter i Europa, Elisabetta Foradori til Winemakers Dinner på Molskroen. En unik aften og smagsrejse for alle sanser, hvor chefkok Steffen Villadsen og Elisabetta Foradori i fællesskab sammensætter en 5 retters gourmet- og vinmenu i perfekt harmoni. Kr 2.000,-/ 2995,- inkl overnatning og brunch ( begrænsede pladser)

Molskroen Signature Ophold

Forår 2019

Molskroens Signature Ophold er et gourmetophold i særklasse. Vælg 3, 5 eller 8 retters menu med overnatning inkl. lækkert morgenbord. Glæd dig til afternoon tea på terrassen, vandre- eller cykelture langs havet, ro og forkælelse og god mad fra start til slut. Fra kr. 2.650,-