BESTIL BORD BOOK OPHOLD BOOK OVERNATNING

WINEMAKERS DINNER 

Onsdag d. 12 juni 2024 kl. 18.00

Mød Róisin Curley fra vinhuset Maison Róisín Curley som kommer på besøg på Molskroen.

Róisin Curley er en ung spirende stjerne og vinproducent i Beaune dalen, som anses for at være det fineste vinområde i Bourgogne, hvor Róisin producerer vin på Aligoté, Chardonnay og Pinot Noir. Roisín Curley er af irsk oprindelse og startede som vinproducent i Bourgogne i 2015. Med en baggrund som farmaceut og sin store kærlighed til vin, producerer hun fremragende vine i en ​​de mest berømte vinregioner i verden.

Der er en stor glæde at byde Róisin Curley velkommen (igen) hos os til en udsøgt Winemakers Dinner, hvor gæsterne skal smage 6 forskellige vine, matchet med køkkenchef Rasmus Broholms udsøgte menu, bestående af snacks og 3-retter som er perfekt tilpasset vinen fra Róisin Curley. Undervejs vil Róisin dele ud af sin store viden og passion for vinproduktion og spændende personlige rejse.

MENU

Molskroens snacks
2022, Aligoté, Dom. Maison Róisin Curley

Pighvar en Crouton
Persille, urter, muslinge sauce med havesyre
2022, Saint-Romain, Dom. Maison Róisin Curley

Dampet vesterhavs torsk
Sherry sauce, kalvetunge, syltede løg og purløg
2022, Fixin, Dom. Maison Róisin Curley

Farseret og grillet Kyllingevinge
Krustade med kyllingelever mousse, grønne asparges og kylling sauce med Vin Jaune
2019, Beaune "Blanche Fleurs" 1. Cru, Dom. Maison Róisin Curley
2022, Beaune "Blanche Fleurs" 1. Cru, Dom. Maison Róisin Curley

Ekstra lageret Comté
honning fra Trustrupgård, hasselnødder og knækbrød
2019, Montagny "Les Jardin" 1. Cru, Dom. Maison Róisin Curley

Molskroens snacks og 4-retters menu med 6 vine

Kr. 995,- pr. person

Efter middagen er der mulighed for tilkøb af kaffe, konditorens petit four og cocktails i baren.

Vi dækker op ved fælles borde.
Man sidder naturligvis med dem man har booket, men vil blive sat sammen med andre. 

 

 

 

Domaine Maison Róisin Curley

Roisín Curley er af irsk oprindelse og startede vinproducent i Bourgogne i 2015, med en relativt lille og meget eksklusiv og vinproduktion. Igennem sin videnskabelige baggrund som farmaceut og sin store kærlighed til vin, producerer hun fremragende vine i en ​​de mest berømte vinregioner - Bourgogne. Roisin køber druer fra venner og nabo i Bourgogne, med en forkærlighed for økologisk dyrkede druer. Hun deler den samme vision som disse producenter, nemlig kvalitet frem for kvantitet. Roisin Curley producerer elegante og raffinerede vine, der virkelig udtrykker terroiret og druesorten. Hun er uddannet fra de fornemste vinproducenter i Bordeaux og Bourgogne, Bordeaux Chateau Latour og Chateau Grillet. og har få kort tid høstet stor anerkendelse for kvaliteten i sin vinproduktion.