Molskroens Nytårsmenu

Bestil Molskroens overdådige Nytårsmenu ud af huset, tilberedt af udvalgte råvarer af allerhøjeste kvalitet.

En stor gourmet oplevelse du kan glæde dig til at servere for dine gæster derhjemme med et minimum af tilberedning. Nemt og eksklusivt.

 

Nytårsmenu 2021

Smørstegt Hummerhale

med tomatchutney, urter og hummersauce med purløgsolie

Grillet Kalvemørbrad

med timbale af svampe a la creme og pommes puré, gulerødder i gremolata og Madagascar pebersauce

Bavarois kage

med hindbær og citron, hindbær-kompot og Kastbergs saltkaramel is

3-retters menu

kr. 545,-

0

Tilvalg

Rossini Baerii caviar med blinis

Nytårssnack: Rossini Baerii caviar 10gr. med blinis, cremefraiche og purløg

Pr. stk.

kr. 195,-

0

Konditorens Kransekage

Håndlavet kransekage med glasur og chokolade kreeret af Molskroens konditor

Pr. stk. (2 pers.)

kr. 40,-

0

Natmad

Molskroen tapas med charcûterie, danske oste, oliven tapenade, aioli og surdejsbrød

Pr. person

kr. 125,-

0

Vinmenu

NV, Cremant d’Alsace, Clement Klur
Weingut Krebs, Grauburgunder, 2019
Domaine les Bruyeres, Syrah IGP 2020

3 flasker

kr. 395,-

0

Vinmenu Prestige

NV, Champagne Brut, Alfred Gratien
Domaine Paul Pernot, Bourgogne Blanc “Cote d’Or” 2020
Cascina Luisin, Barbaresco ”Rabaja” 2017

3 flasker

kr. 895,-

0

 

Bestilling i alt

kr. 0,-

 

Se Molskroens chefkok
tilberede nytårsmenuen

 

Se hvordan du anretter nytårsmenuen

Du modtager også en folder i kassen sammen med din bestilling, som anviser hvordan du trin for trin tilbereder og anretter menuen. Du kan også downloade den nedenfor

Download vejledning
 

Praktisk info

Afhentning på Molskroen eller i Århus

Afhentning på Molskroens Brasserie, Molskroen Strandhotel, Hovedgaden 31A, Femmøller Strand mellem kl. 11.00 og 14.00  d. 31. dec.

Afhentning i butikken Bichel Vine, Hjortshøjlund, Mejlbyvej 501, 8530 Hjortshøj mellem kl. 11.00 og 14.00 d. 31. dec.


Afhentningstidspunkt

Fredag d. 31. december mellem kl. 11.00 og 14.00


Bestilling

Sidste dag for bestilling er d. 28. december kl. 12.00


Hvis du har spørgsmål til din bestilling af takeaway, så kontakt os på takeaway@molskroen.dk. Hvis du har spørgsmål vedr. menu og vinmenu så kontakt restaurantchef Dennis Blok på db@molskroen.dk

Afbestilling

Det er muligt at opjustere antallet af kuverter frem til d. 28/12 kl. 23.59.

Vi tager forbehold for at der kan være udsolgt.


Vejledning om tilberedning og anretning

Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig at tilberede maden.

Download din opvarmningsvejledning her.


Emballage og sortering

Al emballage kan genbruges. Maden leveres i en eller flere papkasser som sorteres som pap og maden leveres i bakker udviklet af genbrugsplast.

Disse bakker skal lige skylles af for madrester inden sortering som plast.