WINEMAKERS DINNER

Mød en af de største vinproducenter i Bourgogne, når Molskroen får besøg af Carl-Stéphane Cercellier fra Domaine Faiveley. 

Lørdag den 21. november kl. 18.00

Mød en af de største producenter i Bourgogne og få en oplevelse af, hvordan vin og gastronomi i fællesskab kan gå op i en absolut højere enhed. En smagsrejse for sanserne, hvor vores chefkok Steffen Villadsen har sammensat en sublim gourmetmenu, som er det perfekte match til den perlerække af eksklusive vine, vores gæster skal smage denne aften.

Vinhuset Domaine Faiveley regnes for at være blandt de allerstørste og mest anerkendte producenter i Bourgogne. Erwan Faiveley er 7. generation af vinhuset, og familien Faiveley råder over de bedste vinmarker i området, bl.a. Chambertin “Clos de Bèze”, Latricières-Chambertin, Clos de Vougeot m.fl.

Denne aften, skal vi møde Carl-Stéfane Cercellier, som aftenen igennem præsenterer smagninger på udvalgte eksklusive vine, suppleret med spændende anekdoter fra deres vinproduktion i Bourgogne.

Vi byder velkommen kl. 18.00 med snacks og aftenens første vine. Herefter serveres en 6 retters gourmetmenu, som matcher den udvalgte vinmenu og store smagning denne aften.

MENU

Velkomst med Bobler & Snacks à la Molskroen

Hjertesalatblade med østersemulsion, Baerii caviar, stegt æblecreme, urter, smørristede hvedekerner

2016, Chablis, Grand Cru Les Preuses, Bourgogne, J. Faiveley

 

Rødtunge Colbert med maitre d’hotel smør, friteret kartoffel og citrus

2017, Meursault, Bourgogne, J. Faiveley MG

 

Stegte kammuslinger med jordskokkevariation og sauce beurre blanc , safran

2017, Meursault Charmes, Bourgogne, J. Faiveley og 2017, Chassagne Montrachet Morgeot, Bourgogne, J. Faiveley

 

Pighvar med svampe, syltede løg og kalvehalesauce

2013, Beaune Clos De l´Ecu, Bourgogne, J. Faiveley

 

Dansk Lammekrone med selleri, og trøffel variation,hønseskysauce,  brunet smør

2013, Corton Clos des Cortons, Bourgogne, J. Faiveley og 2018, Echzeaux, Bourgogne, J. Faiveley

 

Lagret Comté på sprød crouton med blommer i Madeira og efterårstrøffel

2018, Mercurey Clos Rochette, Bourgogne, J. Faiveley MG

Pris kr. 2.995,- pr person

Overnatning kr. 1495,-  for 2 personer inkl. morgenmad

Book bord og ophold på molskroen@molskroen.dk

Kontakt restaurantchef Dennis Blok med spørgsmål til dette event på db@molskroen.dk eller kontakt os på

8636 2200