WINEMAKER'S DINNER  - ELISABETTA FORADORI

Det er med stolthed at vi præsenterer en af de mest fremtrædende vinproducenter i Europa, Elisabetta Foradori til Winemakers Dinner d. 14. juni på Molskroen.

Foradori er i vinkredse kendt for produktion af nogle af de mest markante vine i Norditalien for foden af Dolomitterne i Mezzolombardo, Trentino. De 24 hektar vinmarker blev købt af hendes farfar i 1920’erne, overtaget af hendes far, Roberto i 1960, og i 1984 videreført af Elisabetta efter hun har studeret ønologi, efter faderens død. 

Elisabetta’s stærke holdninger til vinproduktion og håndværk, resulterer i store, kompromisløse vine, der er perfekte til mad.

Winemakers Dinner er en unik aften og smagsrejse for alle sanser, hvor chefkok Steffen Villadsen og Elisabetta Foradori i fællesskab sammensætter en 5 retters gourmet- og vinmenu i perfekt harmoni. Det hele krydres med fortællinger fra et helt liv i en spændende vinhus, hvor 3 generationer har produceret vine til perfektion og med stor passion. Det er med største respekt og stolthed at vi byder Elisabetta velkommen i Danmark.

PROGRAM

Velkomst kl. 18.00

Vinsmagning & snacks og foredrag fra Elisabetta Foradori

5 retters gourmetmenu & vinmenu af Foradori

Kaffe & petit fours 

Kr. 2.000 pr person

kr. 2.995,- inkl. overnatning med Molskroens eksklusive søndagsbrunch

Se søndagsbrunch her:

 

Reservation med forudbetaling.  

HISTORIEN

I 2002 starter omlæggelse til biodynamisk produktion, med hjælp af familiens ven Marc Kreydenweiss, og i 2009 produceres der certificeret biodynamisk vin, og de første forsøg med hvidvine med skind-kontakt (maceration) indledes. Et håndværk, som i den grad mestres til perfektion. En stor del af produktionen foregår i nedgravede “Amphora”, store jordkølede lerkrukker, hvor vinen udsættes for intet mindre end 12 måneders skind-kontakt, en ældgammel proces, hvor purificeringen/ klarificeringen sker af sig selv. Et håndværk, som kræver konstant pleje og kontrol. 

Link til Foradori: http://www.elisabettaforadori.com