TALK & TASTE EVENT 

Om bæredygtighed og gastronomi

GRUNDLOVSDAG D. 5. JUNI 

Grundlovsdag danner rammen om en skønt Talk & Taste sommerevent i Molskroens have med masser af spændende smagninger og hyggeligt samvær, hvor du som gæst vil møde Molskroens kokke og udvalgte leverandører, som inspirerer og fortæller om bæredygtighed, tilsat stemningsfuld live jazz på terrassen.

Kl. 18.00 serverer vi Molskroens sommermenu i restauranten. En 4 retters menu sammensat af sæsonens friske, lokale råvarer, hvor køkkenchef Steffen Villadsen fortæller hvordan vi arbejder med bæredygtighed i menuerne.

DET SKAL DU OPLEVE

HAVEN ÅBNER KL 16.00
 Molskroens have er åben fra kl. 16 -18. Her kan du nyde eftermiddagen og smage lækre smagsprøver fra vores stationer og boder i haven. Mød lokale leverandører som Trustrupgård, De Flydende Haver, Ebeltoft Gårdbryg, Gin Heroes m.fl. Molskroens kokken  tilbereder lækre snacks og der serveres sprøde lokale æblebobler til.

MIDDAG & TALK KL. 18.00

Hvordan sammensætter man en bæredygtig menu? Hvilke lokale råvarer har vi i vores baghave? Hvordan bruger vi naturen i menuerne? Det fortæller Steffen Villadsen om inden middagen serveres.

Konditor Luna Ladefoged taler socialt ansvar i forbindelse med produktion af kakao, vanilje og kaffe. 

Herefter præsenteres en 4 retters gourmetmenu, sammensat efter sæsonens lokale råvarer og de bæredygtighedsprincipper, vi arbejder med. Middagen afsluttes af konditor Luna Ladefoged, der tilbereder en dessert med elementer af fair trade chokolade, vanilje og kaffe.

TALK & TASTE INKL. MIDDAG KR 1.995,- 

(Vinmenu kan tilkøbes)

AFTER DINNER PÅ TERRASSEN
Aftenen afsluttes under varmelamperne på terrassen og baren er åben til kl 01.00

 

 

OVERNATNING MED MORGENMAD

Kontakt Molskroens hotelbooking på 86 36 22 00 og book værelse med morgenmad.

Fra kr. 1.600,- for to personer i standard dobbeltværelse.

Send en forespørgsel til molskroen@molskroen.dk