OPENING WEEKEND - MOLSKROEN

Torsdag - fredag - lørdag d. 11.- 13. juni

Vi fejrer at vi åbner igen! Kom til Opening Weekend på Molskroen. Vi præsenterer en sublim sommermenu for gæsterne. Glæd dig til at smage en perlerække af de mest populære og anmelderroste retter fra chefkok Steffen Villadsens tid på Molskroen igennem de seneste 5 år på Molskroen. Hertil en udsøgt vinmenu fra vores sommelier.

Terrasse jazz & Cocktails fra kl 16.30 - 18.30

Vi varmer op på terrassen både fredag og lørdag eftermiddag med hyggelig live jazz - hvor baren er åben for vine og cocktails inden middagen.

Vælg 4 eller 6 retter fra Sommer Signature menuen her: 

GREATEST HITS MENU

Book bord fra 18.30

Salat af dansk taskekrabbe
rørt med varme krydderier, dækket i agurketæppe og pyntet
 med Rossini Oscietra caviar

Dampet helleflynder
med sauterede ærter og hestebønner,
ærteskud samt sauce velouté med friske grønne urter

 Hummer ”pot pie”
 dansk hummer i tomatiseret flødesauce på hummerfond, med sommergrønt
og sprød butterdej med Rossini Black Label

 Boeuf Wellington
af dansk oksemørbrad serveret med grillede løg fra Helge
 og Madagascar-pebersauce

 Arla Unikas Havgus
med kvædekompot, ristede hasselnødder, brunet smør og sort trøffel 

 Sprød jordbærtærte
med karamelmousse, serveret på jordbærcoulis med creme fraiche hjerter,
hertil jordbærsorbet og citrusurter

 'Greatest Hits' menu inkl. vinmenu
 kaffe & petit fours surprise:

4 retter 1.995,-  pr. person

6 retter 2.595,- pr. person

Book bord på direkte her

Eller

Ring på 8636 2200 eller send en mail til molskroen@molskroen.dk  

BOOK OVERNATNING

Vi fejrer åbningen med gode priser på overnatning

Overnatning pr. person i standard dobbeltværelse inkl. vores eksklusive morgenbord kun 750 kr.

 (gælder  torsdag d. 11 , fredag d. 12. og lørdag d. 13. juni)

MICHELIN PRIS

 Molskroen er blevet hædret i Michelin Guiden med den nye pris 'Den grønne femkløver', som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer. Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt.