MOLSKROENS SENSOMMER BRUNCH

Søndage i august og september (check Dinnerbooking for udsolgte dage)

Molskroens sensommer brunch er kreeret af chefkok Steffen Villadsen, som har tilberedt en brunch med udvalgte specialiteter af sommerens allerbedste råvarer - en sanseoplevelse i Molskroens restaurant med kig til haven og havet.

BRUNCH MENU

fra kl. 9 - 12

Friskbagte rundstykker af Schackenborg hvede, surdejsbrød og rugbrød

Kanelsnegle og croissanter

Frisk kærnet smør fra Arla Unika

Hjemmelavet nutella med nøddekrokant

Frugtsalat med vaniljecreme

Anretning af eksotiske frugter

Ostevogn med danske oste fra Arla Unika

Hjemmelavet friskost

Udvalg af hjemmelavet og italiensk pålæg

Røget færøsk laks med dildcreme

Håndpillede rejer med urter og citron

Halve avocadoer med hytteost

Fransk bondesalat med hjertesalat, oliven, ansjoser og croutons

Friskbagt leverpostej med champignon og bacon

Små chili pølser med timian

Små pandekager med karamelsauce

Smilende øko æg i sennepssauce med grønne asparges

 

Hertil bestilling af chefkokkens lune lækkerier 

(serveres ved bordet):

 

Vælg imellem:

- Fransk røræg med purløg

- Spejlæg med bacon

- Arme riddere med rabarber 

 

Brunchen er inkl. kaffe fra Sigfreds Kaffefabrik,

the fra AC Perchs, øko mælk, æblemost og friskpresset appelsinjuice

 

Pris kr. 395,-

(Børn 3-11 år kr. 250,-)

Book bord på 86 36 22 00 eller eller online her:

Book bord på Molskroen

 

Se eventkalender her: