NYHED ! SØNDAGSMIDDAG PÅ MOLSKROEN

Fra søndag d. 8. november - d. 20. december

Som noget helt nyt kan du komme til hyggelig søndagsmiddag på Molskroen og smage chefkokkens lækre søndagsmenu af sæsonfriske råvarer - til en vild vinterpris! 

Vælg imellem følgende søndage og inviter familien på Molskroen.

Dato:

D. 8. / 15. / 22. / 29. november

D. 6. / 13. / 20. december

3 retters menu kun kr. 395,-

( 2 retter 295,-)

Menuen skifter fra uge til uge efter chefkokkens kreativitet og valg af sæsonens råvarer. Menuen består altid af en kold forret med fisk eller skaldyr, hovedret med helstegt kød og dessert med hjemmelavet is. 

Book bord allerede nu - der bliver hurtigt udsolgt. Vi starter søndag d. 8.november

 Vi har max 50 pladser pr. aften.

Book bord her 

Book bord via Dinnerbooking  eller send en mail til molskroen@molskroen.dk med din reservation.

 

Menu søndag d. 22. november:

Lynstegt tun, serveret med sprøde salater, ristet sesam, wasabi mayonaise, og friske lakrids urter

Helstegt dansk grisenakke, serveret med variation af jordskokker, lokale æbler, dertil kalveglace, som er tilsmagt med æblebrændevin

Mazarinkage serveret med ananas, som er bagt med varme krydderier, vaniljeis og lun karamelsauce

VORES FÆLLES TRYGHED

Vi følger myndighedernes opdaterede retningslinier og sikrer god afstand mellem bordene i restauranten for jer som gæster, samt ekstra høj hygiejnestandard, brug af visir og mundbind overalt hvor det er påkrævet.

VINTERLUKNING - MOLSKROENS BRASSERIE

Bemærk: Molskroens Brasserie på Molskroen Strandhotel har vinterlukket i perioden fra 1. november til 10. februar.