MOLSKROENS VINTER BRUNCH

Alle søndage i februar og marts 2019 (undtaget er 10. marts)

Molskroens vinter brunch byder på en eksklusiv brunchbuffet kreeret af chefkok Steffen Villadsen, som har tilberedt en brunch med udvalgte specialiteter af sæsonens allerbedste råvarer - en sanseoplevelse i Molskroens restaurant med kig til haven og havet.

 BRUNCH MENU - fra kl. 9.00 - 12.00

Book bord mellem kl. 9.00 - 11.00

Kanelsnegle og croissanter

Hjemmebagt rugbrød og rundstykker

Æbleskiver med hindbærmarmelade

Friskkærnet smør fra Arla Unika

Hjemmelavede marmelader og Nutella med nøddeknas

Udvalgt charcûterie

Arla Unika Årstidsost og hjemmelavet friskost med urter

Den store ostevogn med danske oste

Frugtsalat med vaniljecreme

Frugtfade med danske og eksotiske frugter

Økologisk yoghurt fra Øllingegaard

Røget færøsk laks med dildcreme

Blødkogte økologiske æg

Rørt rejesalat af friskpillede rejer og urter

Spidskålssalat med appelsin, hasselnødder og blåbær

Små glas med rå grød på chia og hampefrø

Lun leverpostej med svampe og bacon

Sønderjyske brunchpølser med mild chili

Små pandekager med akaciehonning

Hertil bestilling af chefkokkens lune lækkerier

(serveres ved bordet):

Vælg imellem:

- Fransk røræg med purløg

- Spejlæg med bacon

- Arme riddere med jordbær

Hertil friskpresset appelsinjuice, æblemost,

kaffe fra Sigfreds Kaffefabrik og lokal the fra “Hos Walther” i Ebeltoft

Pris kr. 395,-

( Børn 3-11 år kr. 250,-)

Book bord på 86 36 22 00 eller online her:

Book bord på Molskroen