MOLSKROENS SKALDYRSFAD & CHAMPAGNE AD LIB.

MED DJ LOUNGE

 Kom til overdådig Skaldyrsfrokost på Molskroen tre lørdage i juli og nyd champagne i særklasse. Steffen Villadsen præsenterer som Head Chef og sommelier sommerens skaldyrsfrokost. Hertil Champagne ad libitum tilsat DJ Frederik Thode, som sætter sommerfesten i gang på terrassen.

Dato: d. 16., 23., og 30,. juli

MENU

SKALDYRSFAD A LA MOLSKROEN & CHAMPAGNE AD LIB.

Gillardeau østers med wasabi og agurk

Gratinerede jomfruhummere med hvidløgssmør

Pil selv rejer med grillet citron

Pocheret kongekrabbe med aioli

Dampede blåmuslinger i urter og flødesauce

Rossini’s Baerii Prestige Caviar

Hjemmebagt brød, smør, hjemmelavet aioli og chipotle mayo

Kr. 1750,-  inkl. Champagne ad libitum

Afslut med Molskroens sommerdessert

 BORDRESERVATION

Book bord kl. 12.30, 12.45, 13.00, 13.30.
Din bordreservation er gældende frem til kl. 16.00

Gælder kun ved forudbetaling.

 

CHAMPAGNE FEST...

Vi serverer champagne ad lib. til frokosten. Lhereaux Plékhoff er en raffineret og velafbalanceret cuvée, som frigør de florale og frugtige nuancer af Chardonnay druen. Selvom den er sprød og let, så kombinerer den sin friskhed med en rig og generøs finish, der bevarer sin karakteristiske balance og harmoni. Dertil kommer deres rosé som er lavet på 100% pinot noir, som giver en mere frugtig og dyb karakter som spiller helt optimalt op sammen med de søde skaldyr. 

 

For yderligere info, send en mail til molskroen@molskroen.dk eller

kontakt os på 86 36 22 00