Molskroens Skaldyrsaften & Jazz
Fredag d. 17. februar 2023
Vi byder 2023 velkommen med et brag af en Skaldyrsaften på Molskroen. Et hyggeligt Nytårstræf med vores to køkkenchefer, Molskroens Steffen Villadsen og Brasseriets chefkok Nikolaj Wilhardt, som sammen lancerer forårets Fruits de Mer for gæsterne.
Glæd jer til overdådige skaldyrs-plateauer med bl.a. friske østers perle blanche, kammusling, kongekrabbe, dampede muslinger, grillet jomfruhummer og meget andet. Hertil hjemmebagt brød, håndskårne fritter, saucer og dip.
Mød de to køkkenchefer, som åbner østers for gæsterne i restauranten, akkompagneret af stemningsfuld live jazz i restauranten med Johan Toftegaard & Jens Christian Kwella på sax og guitar.
Det hele sker fredag d.17. februar 2023 på Molskroen.
SKALDYRSMENU
Østers Perle Blanche med sherry vinaigrette
Kongekrabbe med citronconfit og spicy mayonnaise
Norsk kammusling med grøn æble og skalotteløg
Rossini Baerii caviar med cremefraiche og purløg på blinis
Gratinerede jomfruhummere med aioli
Dampede danske linemuslinger i urter og citron
Pil-selv rejer
Svenske flodkrebs kogt i dildlage
Hertil Molskroens hjemmebagte surdejsbrød, smør, aioli og pommes frites.
Menu Kr. 1.295,-
Mulighed for tilkøb af Molskroens Dessert Surprise...
Vores konditor har kreeret en skøn dessert der kan tilkøbes til menuen. Glæd dig til Guanaja Iscreme med havsalt, grillet æble-vanilje sauce, lemoncurd og citronfromage.
Champagne ad libitum - Vælg mellem rosé eller blanc de blanc
Denne aften tilbyder vi udvalgt Champagne til 495,- ad lib. til menuen.
Book bord kl. 18.00, 18.30 eller 19.00.
Overnatning & Brunch
Forlæng aftenen med en dejlig overnatning og vågn op til den helt nye søndagsbrunch som byder på en perlerække af nye brunch lækkerier i 2023.
Se brunchmenu her:
Kontakt hotelreceptionen molskroen@molskroen.dk for booking eller kontakt os pr. telefon på 86 36 22 00.