Molskroens Skaldyrsaften & Jazz 

Fredag d. 17. februar 2023 

Vi byder 2023 velkommen med et brag af en Skaldyrsaften på Molskroen. Et hyggeligt Nytårstræf med vores to køkkenchefer, Molskroens Steffen Villadsen og Brasseriets chefkok Nikolaj Wilhardt, som sammen lancerer forårets Fruits de Mer for gæsterne.

Glæd jer til overdådige skaldyrs-plateauer med bl.a. friske østers perle blanche, kammusling, kongekrabbe, dampede muslinger, grillet jomfruhummer og meget andet. Hertil hjemmebagt brød, håndskårne fritter, saucer og dip. 

Mød de to køkkenchefer, som åbner østers for gæsterne i restauranten, akkompagneret af stemningsfuld live jazz i restauranten med Johan Toftegaard & Jens Christian Kwella på sax og guitar.

Det hele sker fredag d.17. februar 2023 på Molskroen.

SKALDYRSMENU

Østers Perle Blanche med sherry vinaigrette

Kongekrabbe med citronconfit og spicy mayonnaise

Norsk kammusling med grøn æble og skalotteløg

Rossini Baerii caviar med cremefraiche og purløg på blinis

Gratinerede jomfruhummere med aioli 

Dampede danske linemuslinger i urter og citron

Pil-selv rejer 

Svenske flodkrebs kogt i dildlage

Hertil Molskroens hjemmebagte surdejsbrød, smør, aioli og pommes frites.

Menu Kr. 1.295,-

Mulighed for tilkøb af Molskroens Dessert Surprise...

Vores konditor har kreeret en skøn dessert der kan tilkøbes til menuen. Glæd dig til Guanaja Iscreme med havsalt, grillet æble-vanilje sauce, lemoncurd og citronfromage.

Champagne ad libitum - Vælg mellem rosé eller blanc de blanc

Denne aften tilbyder vi udvalgt Champagne til 495,- ad lib. til menuen. 

Book bord kl. 18.00, 18.30 eller 19.00. 

 

Overnatning & Brunch

Forlæng aftenen med en dejlig overnatning og vågn op til den helt nye søndagsbrunch som byder på en perlerække af nye brunch lækkerier i 2023.

Se brunchmenu her:

 

Kontakt hotelreceptionen molskroen@molskroen.dk for booking eller kontakt os pr. telefon på 86 36 22 00.