MOLSKROENS OKTOBER MENU 2019

Efterårsdage på Mols - UGE 42

Glæd dig til efterårsferien på Molskroen, hvor chefkok Steffen Villadsens præsenterer en skøn efterårsmenu, baseret på sæsonens udvalgte, lokale  råvarer.  

Vi byder velkommen med skønne bobler og amüse, 4 retters efterårsmenu inkl. matchende vine samt kaffe og hjemmelavet petit four.

I anledning af Ebelfestivallen kan du glæde dig til en ekstra god pris for hele arrangementet - kun i uge 42:

 kr. 1.500,-  pr person.( normalpris 1.895,-)

 MENU

Amüse

Sprøde krustader med svampestuvning og asier

Æggeblommeravioli med hummerflødesauce og syltede drueagurker

Menu

Helge’s lokale økologiske grøntsager a la Nage med svensk Kalix løjrom

Dampet helleflynder farseret med jomfruhummer. Serveret med sprød blomkål, hvedekerner og let-skummende champagnesauce

Grillet poussin serveret med rosenkål, bacon, kastanjer og syltede stikkelsbær. Hertil kyllingejus med madagascar peber

Lokale æbler fra Villa Poulsen frugtplantage. Lunt, koldt, sprødt og syrligt

 Kaffe og Petit Fours

Kr. 1.500,- (normalpris 1.895,-)

  ( pris uden vinmenu) kr. 1000,-

 Kontakt restauranten på 86 36 22 00 eller send en mail med din booking på Molskroen@molskroen.dk