RØMØ ØSTERFESTIVAL  - uge 42

Molskroen deltager i konkurrencen om Årets Østers Kok

Velkommen til Danmarks Østersfestival på Rømø, hvor den store kokke konkurrence ’Årets Østers Kok’ skal afholdes. I Vadehavet har vi 72.000 tons, der venter på at blive spist. Og i Limfjorden findes den originale danske østers, der af topkokke allerede betegnes blandt verdens bedste. På trods af Danmark bogstaveligt talt vader i østers, så spiser danskerne ikke specielt mange af dem. Men en ny, storstilet festival, Danmarks Østersfestival vil åbne vores øjne for denne fantastiske råvare. Festivalen vil byde på aktiviteter for børn og voksne langs hele Østerskysten, der alle skal skabe bro imellem den klimavenlige, proteinrige og velsmagende østers og danskernes middagsborde.

Rømø bliver centrum for den navnkundige konkurrence ’Årets Østers Kok’ som ligger midt i Nationalpark Vadehavet og er omgivet af skummende hav og østers med stor velsmag. Under konkurrencen kan du smage topkokkes fortolkninger af østers. 

Molskroens chefkok Steffen Villadsen skal dyste sammen med udvalgte topkokke fra hele Danmark.

Det sker mandag d. 14. oktober.

Hele efterårsferien kan du smage Steffen Villadsen østersret i restauranten på Molskroen, hvis du ikke tager turen helt til Rømø for at opleve selve kokke dysten og smage østers retterne på stedet.

Glæd dig til at få en sanseoplevelse med danske østers ( kun uge 42):

3 store flotte østers med lokalt dyrkede græskar,

butternut squash, asier, peberrod, aioli og karse.

KUN 145,-

Book bord til uge 42 her:

86 36 22 00

Læs mere om Rømø Østers festival her:

https://www.danmarksoestersfestival.dk/