MOLSKROENS PÅSKEBRUNCH

Langfredag den 10., lørdag den 11., Påskesøndag den 12. og 2. Påskedag mandag den 13. april

Fra kl. 9.00 - 12.00

Årets Påskebrunch byder på en eksklusiv brunch buffet kreeret af chefkok Steffen Villadsen, som har tilberedt en brunch med udvalgte specialiteter af de allerbedste råvarer - en sanseoplevelse i Molskroens restaurant med kig til haven og havet. 

Mandag 2. påskedag d. 13. april hygger vi om gæsterne med live jazz med Kwella & Friis fra morgenstunden.

Kig ind med familie og venner og nyd maden, udsigten og det gode selskab.

BRUNCH MENU

 Friskbagte rundstykker, molskroens surdejsbrød og rugbrød

Kanelsnurrer og croissanter

Friskkærnet smør fra Arla Unika

Hjemmelavede marmelader

Hjemmerørt friskost og skæreost fra Arla Unika

Stort ostebord med udvalg af danske oste

Frugtsalat med vanillecreme

Frugtfad med dansk og eksotisk frugt

Greenies. Grønne smoothies

Lun påskepostej med champignon og bacon

Yoghurt og mejeriprodukter fra Øllingegaard mejeri

Udvalg af charcûterie

Hjemmelavede chokolade påskeæg

Kroens øllebrød med letpisket fløde

Rå grød med chia, hampefrø og blåbær

Rejer rørt i urter og citron med aioli

Røget laks med purløgsemulsion

Friske pandekager med sirup

Små påskepølser fra slagteren i Højer

 Friskpresset appelsinjuice, kaffe fra Sigfreds Kaffefabrik, The fra AC Perch 

 Hertil bestilling af chefkokkens lune lækkerier:

Vælg imellem

Spejlæg med bacon

Røræg med bacon

Pocherede ”Påske-æg” med trøffel hollandaise

Pris 395,- pr. person

(Børn 3-11 år kr. 250)

Book her

Book bord på 86 36 22 00 eller skriv til molskroen@molskroen.dk 

Se også Molskroens Påskemenu her:

 

Se Påske Get Away her

 

Se Molskroens Eventkalender her