MOLSKROENS NYTÅRS MENU - TAKE AWAY

 

 Bestil og afhent Molskroens eksklusive Nytårsmenu

Molskroen tilbyder igen i år en eksklusiv Nytårsmenu som take away, med råvarer af højeste kvalitet, tilberedt af Molskroens kokketeam. Glæd jer til at smage Steffen Villadsens 3 retters menu inkl. velkomstsnacks til Dronningens Nytårstale. Desserten er en smagsoplevelse du ikke vil gå glip af, kreeret af Molskroens konditor Rasmus Jessen. En menu du kan glæde dig til at servere for dine gæster - og med et minimum af tilberedning.

NYTÅRSMENU

Snacks a la Molskroen:

“Urtepotte" med hjemmelavet friskostcreme, sprøde grøntsager og kunstig jord lavet af malt og mandelmel

*

Rossini Baerii Caviar i original dåse, med perlemorsske. Hertil blinis og creme fraiche

 *

Dansk krogfanget torskefilet  a la Cacciatore, med syltede tomater, piment og løg. 

Serveret med friske urter, aioli og hjemmebagt brød

 *

Dansk oksemørbrad stegt i sichuan peber med kimchi, confiterede kartofler, 

sellerivariation med sort trøffel og citrusaromasauce

*

Fragelité “Napoleon” med vaniljecreme og espressocreme  

serveret med æblesorbet og bagte æbler 

Kr. 495.- pr. person

 VÆLG AFHENTNING HOS OS ELLER I ÅRHUS

1) Afhentning på Molskroens Brasserie, Molskroen Strandhotel mellem kl. 11.00 og 14.00  d. 31. dec.

2) Afhentning i butikken Bichel Vine, Hjortshøjlund, Mejlbyvej 501, 8530 Hjortshøj mellem kl 11.00 og 14.00 d. 31. dec. 

Afhentningstider kl. 11.00 - 11.30  12.00 - 12.30 - 13.00 - 13.30 - 14.00

Bestil og køb via Dinnerbooking herunder. Vælg et af de to nedenstående links herunder alt efter om du vil hente din bestilling på Molskroens Brasserie eller i Hjortshøj hos vores partner Bichel Vine.

 

  

 

VINMENU

Som noget nyt i år, har vores sommelier i samarbejde med Bichel Vine, sammensat 2 forslag til en vinmenu, så man har mulighed for den totale Molskroen oplevelse derhjemme. Vinene bestilles via linket, sammen med menuen.

Forslag til vinmenu 

Basis vinemenu 

Snacks - NV, Klur Cremant d´Alsace - 160,- pr fl 

Torskefilet - 2019, Zillinger, Neuland Grüner Veltliner - 135,- pr fl 

Oksemørbrad - 2018, Cotes du Rhone, Clos Romane - 135,- pr fl 

Fragelité - 2016, Saussignac “Autrefois” - 100,- pr fl 

Luksus vinmenu 

Snacks - NV, Alfred Gratien, Champagne - 395,- pr fl 

Torskefilet - 2018, Saint Clair, Omaka, Chardonnay - 185,- pr fl 

Oksemørbrad - 2016, Gigondas “Clos Derriere”, Rhone - 325,- pr fl 

Fragelité - 2016, Chateau l Ecole, Sauternes - 240,- pr fl