NANCY HARMS KONCERT & DINNER

Fredag d. 5. april kl. 18.30

Oplev international jazz i verdensklasse, når den amerikanske sangerinde Nancy Harms fra New York endnu engang besøger Molskroen med et eksklusivt hold af Danmarks bedste jazzmusikere.

Nancy er en af de mest spændende vokalister på jazzscenen i New York, hvor hun ofte spiller på de legendariske New York jazzklubber, som bl.a. Birdland, Smalls og Cornelia Street Cafe. Nu er hun tilbage på tour i Danmark med et skønt mix af velkendte Duke Ellington sange og kendte jazz standards, samt Nancy's helt nye jazzsange, som er blevet til i samarbejdet mellem danske Peter Rosendal og Nancy Harms. Hendes nye kompositioner afspejler Nancy's store kærlighed til Danmark og som publikum bliver du båret sikkert igennem en fortælling om Danmark, set igennem Nancy's øjne. Med sig har hun den fremragende trio, Møller/Earle/Templeton.  

 

 

April Jazz & Dinner - 'New York Style'

Vi byder velkommen kl. 18.30 med servering af New York style snack og bobler. Vi forsætter med chefkokkens 3-retters gourmet menu, efterfulgt af intimkoncert med Nancy Harms i Orangeriet kl. ca. 21.00. Der er mulighed for køb af kaffe, vine og cocktails under koncerten.

 Dinner & Koncert inkl. bobler & bar appetizers: kr. 995,-

Tilkøb af vinmenu ved reservation

Book her

 Book bord på 86 36 22 00

Reservation er gældende ved forudbetaling

OVERNATNING & MOLSKROENS BRUNCH

Forlæng oplevelsen med en dejlig overnatning og vågn op til Molskroens delikate morgenbord med skønne brunchdelikatesser:

Dobbeltværelse for 2 personer inkl. morgenbord fra kr. 1600,-

Book bord og ophold på 86 36 22 00 eller send en mail til molskroen@molskroen.dk.

Lyt til musikken her:

Glæd dig til jazz i særklasse, når Nancy, med sin skønne, lyriske og melodiøse stil, med garanti vil fængsle og bevæge os med sin karismatiske stemme og udstråling, med Duke Ellington numre som Mood Indigo og Bye Bye Blackbird og fra hendes nye sange;  Rolling back to me og The Biggest Quiet.

"Rolling Back to Me" by Nancy Harms and Peter Rosendal

Nancy har fået store roser for hendes  ”Celebrates Duke Ellington” koncerter i Metropolitan Room i New York har ligeledes fået strålende anmeldelser i bl.a. New York Times. Lyt med her:

https://www.youtube.com/watch?v=fOHmJHNc2l4

www.nancyharms.com 

Line Up:

Nancy Harms, Vokal

Janus Templeton, Trommer

Graig Earle, Bas

Søren Møller, Klaver.