NANCY HARMS KONCERT & DINNER

Lørdag d. 27. november kl. 18.30

Oplev international jazz i verdensklasse, når den amerikanske sangerinde Nancy Harms fra New York endnu engang besøger Molskroen med et eksklusivt hold af Danmarks bedste jazzmusikere.

Nancy er en af de mest spændende vokalister på jazzscenen i New York, hvor hun ofte spiller på de legendariske New York jazzklubber. Nu er hun tilbage i Danmark med et skønt mix af velkendte jazz standards, samt Nancy's helt nye jazzsange fra hendes nye album, som er blevet til i samarbejdet med Peter Rosendal. Det hele krydret med et twist af julens klassikere.

Nancy's nye kompositioner afspejler hendes store kærlighed til Danmark og som publikum bliver du båret sikkert igennem en fortælling om Danmark, set igennem Nancy's øjne. Med sig har hun en fremragende trio; Rosendahl/Earle/Templeton.

 

 

Koncert & Dinner - New York Style

Vi byder velkommen kl. 18.30 med servering af New York style snacks og bobler. Vi forsætter med Steffen Villadsens 3-retters menu af sæsonens udvalgte råvarer, efterfulgt af intimkoncert med Nancy Harms i Orangeriet. Der er mulighed for køb af kaffe, vine og cocktails under koncerten.

 Koncert & Dinner inkl. velkomstbobler & bar snacks kr. 1.195,-

 

 

 

Tilkøb af vinmenu ved bordreservation

 Du kan også kontakte os tel. på 86 36 22 00 eller ved at sende en mail til vores booking på molskroen@molskroen.dk

Reservation og koncertbillet er gældende ved betaling.

OVERNATNING & MOLSKROENS BRUNCH

Forlæng oplevelsen med en overnatning og vågn op til Molskroens delikate morgenbord med skønne brunchdelikatesser:

Dobbeltværelse for 2 personer inkl. morgenbord fra kr. 1500,-

Book bord og ophold på 86 36 22 00 eller send en mail til molskroen@molskroen.dk.

Lyt til musikken her:

Glæd dig til jazz i særklasse, når Nancy, med sin skønne, lyriske og melodiøse stil, med garanti vil fængsle og bevæge os med sin karismatiske stemme og udstråling, med Duke Ellington numre som Mood Indigo og Bye Bye Blackbird og fra hendes nye sange;  Rolling back to me og The Biggest Quiet.

"Rolling Back to Me" by Nancy Harms and Peter Rosendal

Line Up:

Nancy Harms, Vokal

Peter Rosendahl, Klaver

Janus Templeton, Trommer

Graig Earle, Bas